Észrevettétek, hogy mióta el lett zavarva a ceu, sokkal kevesebb transz, homo és dzsender téma, lobbi jelent meg a médiákban?
Figyelt kérdés
2020. febr. 16. 20:50
1/3 anonim válasza:
Most hogy már elérte Orbi amit akart, nem szükséges a további hergelés.
2/3 anonim válasza:
nem vettük észre
fajtisztáéknál nincs homoszexualitás, vagy csak simán megkövezitek őket?
3/3 anonim válasza:
Én nem tudom mit olvastál korábban, de kíváncsivá tettél. Írnál néhány példát, ahol a ceu-val kapcsolatban, támogatásával, stb. jelent meg ilyen téma? Egyáltalán miket olvasol te, ahol ilyenekről van szó, mert nekem nem rémlik, hogy félévente egynél több ilyen cikkel találkoztam volna valaha is, abból egy a melegfelvonulás volt.
Szerintem egyszerűen csak te olvasol, nézel kevesebb melegeknek, transzoknak, stb. szánt médiát mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!