Mit gondolsz Trianonról?

Figyelt kérdés

2021. máj. 19. 14:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
53%

A kastélyban nem voltam még, és nem is tervezek elutazni Franciaországba, hogy megnézzem.

Ha pedig mégis a történelmi eseményre gondolsz:

Semmit, nem érint a téma. Én különben is mindenkinek ezt javaslom, hogy magukkal, a szeretteivel és az életükkel foglalkozzanak, ne azzal, amin már úgyse lehet változtatni. Ugyanez a véleményem a 19. századi költőkről is: egyesek túl sokat foglalkoznak velük is. Hagyjuk már... Ők is emberek voltak, és ők is megéltek valamiből, ennyi. Az emberiség történelmében voltak, vannak és lesznek negatív csengésű események, de az semmivel se fog előrébb vinni, ha siránkozunk rajta utólag. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ne érintsen minket a politika, és inkább a kultúrának hódoljunk be, amivel fejleszthetjük magunkat. Másrészről: a te életed több lenne, ha meg lenne még az eredeti Magyarország? Ugyanúgy levegőt vennél, ugyanúgy bekapcsolnád a számítógépet, ugyanúgy elmennél dolgozni és kaját venni, és ugyanannyit kellene utaznod a tengerpartig.

2021. máj. 19. 14:16
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Hogy egyesekben hülye és hiábavaló kérdéseket generál.
2021. máj. 19. 14:33
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
#2 pontosan
2021. máj. 19. 14:51
 4/26 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell ezt ennyire felszívni, a Rómaiak is problémázhatnának, mert régen az övék volt fél Európa. Ők miért nem problémáznak azon hogy mennyi területet veszetettek?
2021. máj. 19. 14:56
 5/26 anonim ***** válasza:
51%
marhára hidegen hagy, sose értettem, miért sírnak még mindig olyna sokan miatta
2021. máj. 19. 14:57
 6/26 anonim ***** válasza:
71%
#4 meg a törökök!
2021. máj. 19. 15:00
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
#4 ja ja sok mindenkit mondhattam még volna pl franciák németek, ahogy mondod törökök is. 🤜🏻🤛🏻
2021. máj. 19. 15:01
 8/26 anonim ***** válasza:
15%
Az más. A rómaiak meghódították azokat a területeket, amiket elveszítettek. Maga Róma nagyobb is lett. De mi az ősi területeinket vesztettük el
2021. máj. 19. 15:06
 9/26 anonim ***** válasza:
76%
#8 🤦🏻‍♂️
2021. máj. 19. 15:09
 10/26 anonim ***** válasza:
81%
Az igazi probléma nem történelmi, hanem tömegpszichológiai. Ha az osztrákok felálltak egy ekkora csapásból (vége lett a monarchia birodalmi státuszának stb), a magyarok miért nem?
2021. máj. 19. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!