Miért ilyen kis csúnya gonosz rasszista az IQ ? IQ térkép
IQ MAP [link]
Miért ilyen kisz cúúúna gonoc rásszistá az IQ ?
Tudjuk hogy főként öröklött genetikai tényező, és hogy oktatással IQ-t (azaz észt) nem lehet növelni csak szimplán tudást adni.
Attól még a 2.-t külön mérik és szerintem igenis lényeges a tanult IQ mert ha valaki nem tájékozott hiába jó felfogású ha annó baxot odafigyelni és emiatt elhisz minden hülyeséget amit a neten lát
Ez alapján az általad linkelt IQ térkép nettó hülyeség mert amilyen sok mindent bekajálnak az emberek ez az érték sokkal alacsonyabb kell hogy legyen 😅
Mi van? :D
Ezt a tényt hol írtam hogy tagadom?
Pusztán arra világítottam rá hogy a született intelligencia nem minden.
Amúgy nekem miért fájna? 🤨
Nem meglepő módon a 3.világbeli elmaradott országokban alacsonyabb az átlag IQ
Én speciel magyarban élek vagyis elméletben a nagy átlagba tartozom ami jó. Legalábbis nemzetiség ügyileg.
Akkor lenne jogos a felvetésed ha Afrikai országban élnék feketeként, de ez nem így van.
Az meg egyáltalán nem szúrja a szemem hogy Ázsiában okosabbak az emberek. Tisztelem őket a mentalitásuk és az eszük miatt is
76-os!
"Amúgy nekem miért fájna?"
Mert valami fél román vagy félig szerb migráns vagy, mert csak ők hívják így Magyarországot hogy "megyek magyarba".
Ezért téged nagyon zavar hogy a román és szerb IQ alacsonyabb.
Akkor most rá cáfoltam :)
Mert magyar vagyok akárhogy is fáj
A ,,magyarba" szó leírása már egy teljes szó használat? 🤔
Az igen
Most mutogathatnám az anyakönyvi kivonatom vagy a családfámat, de igazából pont nem érdekel hogy mi a véleménye rólam egy olyannak aki véleményem szerint nincs egy értelmi szinten velem.
Amúgy at átlag IQ nem azt jelenti hogy az adott országban mindenki 110 IQ-s vagy hogy mindenki 70 IQ-s 🙃
Jó példa erre szerény személyed aki inkább lehúzza az átlagot ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!