Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért ilyen kis csúnya gonosz...

Miért ilyen kis csúnya gonosz rasszista az IQ ? IQ térkép

Figyelt kérdés

IQ MAP [link]

Miért ilyen kisz cúúúna gonoc rásszistá az IQ ?

Tudjuk hogy főként öröklött genetikai tényező, és hogy oktatással IQ-t (azaz észt) nem lehet növelni csak szimplán tudást adni.

#IQ #IQ map #rasszista IQ #Cuna gonoc IQ #genetikai öröklődés
2021. márc. 23. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
97%

@51 Ez most vicc akart lenni?

[link]

Itt minden le van írva, tehát a kérdést lezárhatjuk.

2021. márc. 24. 13:14
 52/84 A kérdező kommentje:
NEm zárhatjuk le, mert a cikk tele van évtizeddel vagy évtizedekkel ezelőtti elavult hivatkozásokkal.
2021. márc. 24. 13:19
 53/84 krwkco ***** válasza:
91%

Az IQ, minnt a nevében is benne van, azt mutatja ki, hogy egy adott enbercsoporton belül az illető hol áll, ha a teljes csoport átlaga 100. Tehát Magyarországra lehet olyan tesztet csinálni, amiben vannak olyan kérdések, amit a magyar embernek ismerni kell.

Vagy univerzális világtesztet kell készíteni, amiben nincsenek országspecifikus feladatok. De abban sok geometriai kérdés lesz.

Ebben az olyan országok, ahol kacifántos írásjegyeket használnak és tanulnak gyermekkoruk óta, előnyben lesznek. Kína, Japán, Korea.

Ahol sok ember alig foglalkozik betűkkel, ott lemaradnak. Afrika.

2021. márc. 24. 14:56
 54/84 anonim ***** válasza:
90%
#53, kérdező, ezek a hasamra csapok és mondok valamit érvelések a pesti skacok facebook oldalán talán elmennek, ide kevés. Támaszd alá konkrét kutatásokkal az lállításodat. Linkeld.
2021. márc. 24. 15:14
 55/84 A kérdező kommentje:

Itt az alapvető gond az, hogy te az IQ tesztet összekevered Vágó István KVÍZ műsoraival.

"Az IQ, minnt a nevében is benne van, azt mutatja ki, hogy egy adott enbercsoporton belül az illető hol áll, ha a teljes csoport átlaga 100. "

Csakhogy a nemzetközi összehasonlításokra ez már nem igaz.

"amiben vannak olyan kérdések, amit a magyar embernek ismerni kell."

Nincsenek ezekben a nemzetközi összehasonlításban un. "nemzeti műveltségi" tesztek sem.

"országspecifikus feladatok."

Olyanok már évtizedek óta nem léteznek.

Mond meg mi lehet nemzeti ismeret ezekben a matricákban?

[link]

A tesztek nem írást olvasást mérnek.

HA van valami útmutató (ami nagyon ritka vagy nem létezik) akkor helyi írással helyi nyelven oldják meg.

NINCSEN NEMZETI IQ teszt.

2021. márc. 24. 15:38
 56/84 anonim ***** válasza:
90%
Az általad linkelt ikerkísérletek mind-mind azonos környezetből származnak, de biztos vagyok abban, hogy ha az ikrek egyikét az nyugaton, a másikat Afrika dzsungeleiben neveled fel, ahol rendszeresen a különféle törzsi háborúk, akkor ő sem lesz olyan IQ bajnok mint a békés nyugaton.
2021. márc. 24. 18:30
 57/84 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy egész konkrétan milyen általa linkelt kísérletek? Mert egyet linkelt, ami értelmezhető is, és annak a viszonylagos pontosságát meg én előtte bizonyítottam be.
2021. márc. 24. 18:33
 58/84 A kérdező kommentje:

Nem bizonyítottál te semmit 58-as.

Én igen. Tudományos kísérletek 2015-től publikált ikerkísérletek és az IQ kapcsolata.

Olvass, és okulj!

[link]

2021. márc. 24. 18:58
 59/84 anonim ***** válasza:
92%
Nem, igazad van, nem én, hanem a kísérleteket végző tudósok, én csak hivatkoztam rájuk. Bár közvetve de, bizonyítottam a hivatkozásokon keresztül.
2021. márc. 24. 19:11
 60/84 anonim ***** válasza:
90%
Ja, amúgy rajtad meg az őrjöngéseden már egy picit túlléptünk, és kiveséztük a kérdést.
2021. márc. 24. 19:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!