Miért ilyen kis csúnya gonosz rasszista az IQ ? IQ térkép
IQ MAP [link]
Miért ilyen kisz cúúúna gonoc rásszistá az IQ ?
Tudjuk hogy főként öröklött genetikai tényező, és hogy oktatással IQ-t (azaz észt) nem lehet növelni csak szimplán tudást adni.
A válaszaim (Kérem, hogy aki nem kiváncsi felesleges és ostoba szóváltásokra, ne olvasson tovább.)
- "Vágó István KVÍZ műsorai" indokolatlan személyeskedés
- "a nemzetközi összehasonlításokra ez már nem igaz" a Föld lakossága is embercsoport. A kiértékelés akkor jó, ha az átlag 100%
- "Nincsenek ezekben a nemzetközi összehasonlításban" Persze, hogy nincsenek. Én is ezt írtam.
- "Olyanok már évtizedek óta nem léteznek." Ha voltak, márpedig voltak, akkor most is léteznek. Legfeljebb nem használják őket.
- "IQ+test+matrices&client=fire..". Ezek nemzetközi közegben alkalmazható tesztek. Én is azt írtam, hogy ezekben nincs nemzeti ismeret, hanem főleg geometriai vagy pontosabban geometriai-logikai feladatok.
- "A tesztek nem írást olvasást mérnek." Én nem nem is írtam ilyet. Azt írtam le, hogy ahol bonyolultabb, szóképes írásjeleket tanulnak már gyermekkoruk óta, ott jobban oldják meg a geometriai jellegű feladatokat. Ezért vezet ebben a felmérésben Kína, Japán és Korea. És ez volt a mondandóm lényege.
- "NINCSEN NEMZETI IQ teszt." Ezt már leírtad csak más szavakkal és nem nagybetűvel.
Jaja, niga vagyok, sért.
Szimolán a stílusod miatt retek.
"minden szutyok amivel nem értesz egyet"
Már világos: Addig fogod kiemelgetni, amíg a neked tetsző választ nem kapod az álkérdésedre. És még utána is, mert mindenkinek kell valami hobbi.
"Szimolán a stílusod miatt retek."
65-ös! Kik azok a szimolánok? Olyasmik mint a pirézek? Ők is retkesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!