Mi történne, ha létrehoznának egy cigány államot? Működőképes ország lenne? Milyen lenne, társadalmilag, gazdaságilag stb.?
"
A cigányok 13-15 században érkeztek meg Európába. A tatárjárásban a fele magyarság elpusztult . Török 150 év uralom alatt ugyancsak elpusztul a magyar nép 70-80%-a . A magyar 100% gént elfelejtheted örökre még a 50% sincs meg benned. A mai Magyar nép lakosságát szerb,román,szlovák,német,orosz,zsidó,cigány és olasz származású emberek alkotják. Akik mint tudod az évek folytán keveredtek, attól mert az ükapád lengyel vagy szerb volt attól még benne is lehetett cigány vér vagy netalán az egyik szülője lehetett félig az de az biztos. Én 1 hónapja csináltam myheritage dns-tesztet. 60% balkáni származás 20% magyar 10% indiai (gondolom roma származás amiről nem tudtam) 10% ibériai, 5% (nem tudom milyen ) zsidó , 5% skandináv . És én magyar vagyok úgy hogy semmi ilyen szláv rokonságról nem tudok . A roma származásról se tudtam . Mit szólsz ehhez? Próbáld ki utána meg jó lesz a cigányokat szidni , aki meg talán nem az ük de lehet az ük ük nagyapád volt ."
Hidd el! Bennem egészen biztosan nincsen cigány vér, ahogy a magyarok többségében sincsen, mivel már amikor ideérkeztek izolálták őket a magyarok és az európaiak. Nemesi család, apai és anyai ágon is, szóval vissza tudom követni magam eléggé régi időkig. Anyai ágról magyar és osztrák származású, osztrák-magyar nemesi család, apai ágon pedig lengyel és szláv származású, lengyel-litván nemesi család. Anyai ágon az egyik vér szerinti ősöm már jóval a törökök előtt is nemesi rangot kapott.
"Megértem, Kérdező, ha kibújsz a téma alól, szerintem is kínos már megszólalnod."
Ügyes próbálkozás. ;-) Pedig egyszerűbb, mint gondolnád. Nincs időm szövegértésből nulla emberekre időt pazarolnom, akinek a hasznossága, egyenlő a válaszhasznossági százalékával.
"Az összes többiben? Szerinted ő az egyedüli? Kezdek elbizonytalanodni a komolyságodat illetően."
A legtöbb magyar, aki elvégezte a tesztet és meg is osztották a végeredményüket, az ázsiai és az európai származás egyértelműen a többséget alkotja.
"Kötve hiszem, hogy Magyarországon bárkinek is színtiszta európai származása van."
Hát akkor hidd kötve! Ha már annyira életképtelen voltál megnézni egypárat, akkor itt van példának egy, akinek az első között dobta be a videóját: https://www.youtube.com/watch?v=mpBBCpMBm0k
"Megkérdeztem, hogy konkrétan mit értesz nagycsaládos támogatás alatt, erre fogtad és leírtad megint, hogy "nagycsaládos támogatás". Ezt nevezed részletes válasznak? Mert mifelénk ezt nem így hívják... De ez még semmi. Belinkelsz itt nekem olyan cikkeket, amiket amúgy el sem olvastál, azt sem tudod, mi szerepel benne, majd erre hivatkozva bizonygatod az igazadat. Később meg ugye kiderül, hogy a cikk pont téged cáfol. Na meg a videó is. Mindegy."
Elolvastam és a videókat is szinte mindet megnéztem. Világosan nem tudnád leírni, hogy hol cáfol?? Vagy ahhoz már lusta lennél?? A nagycsaládosaknak járó támogatás az, amit a kormány biztosít, a sok gyermekes családoknak, például ház, autó stb. váráslásra, a gyermekek számával egyenesen arányosan, de ők ezt felveszik, majd másra költik (nem kell a mellébeszélés, személyes tapasztalat).
"Engem nem érdekel, hogy mekkora szám lehet. Engem az érdekel, hogy abban a kérdésben, amiről mi beszélünk, mennyi embert jelent. A kutyát se érdekli, hogy más témában mennyit jelenthet. Most a cigányságról beszélünk, itt pedig rohadtul kevés embert jelent a teljes hazai cigánysághoz képest."
Pontos matematikai levezetés?? Vagy mivel bizonyítod, hogy olyan nagyon kevés lenne?? Egyébként nem nagyon kevés, de eléggé kevés (sajnos), illetve a cigányok között is nagyon elterjedt a bűnözői és tisztességtelen életmód. Lakatos Attilát, a cigány vajdának a szavait kétségbe vonod?? Vagy esetleg ő is egy potenciális soviniszta??
"Kultúrájából fakadóan kulturálatlan? Kérdező, remélem, Te legalább érted, miről beszélsz."
Az afrikaiak törzsek a kultúrájukból fogva nyomorognak, mivel nem voltak olyan körülmények, amik arra kényszerítették volna őket hogy fejlődjenek és ezért ugrándoznak még mindig a sivatagban és az őserdőkben egy szál f@szban. Bizony egyes rasszokba tartozó emberek egyszerűen a családi körülményeik miatt öröklik ezt a mentalitást. A cigányoknál is hasonló a helyzet.
"Csakhogy ők nem égetik magukat olyan hülyeségekkel, mint Te."
Részletesebben, a személyeskedésen kívül (ami érvelési hiba)??
De tudod mit?! Nem is érdekel, nekem egy 0%-os és egy 1,5%-os válaszolóra nincs időm, sem energiám.
"Nincs időm szövegértésből nulla emberekre időt pazarolnom, akinek a hasznossága, egyenlő a válaszhasznossági százalékával."
Ezek után nem érzed magad kényelmetlenül, amikor Te kéred számon rajtam - egyébként nem jogosan - a személyeskedést?
"A legtöbb magyar, aki elvégezte a tesztet és meg is osztották a végeredményüket, az ázsiai és az európai származás egyértelműen a többséget alkotja."
Én ezt nem kérdőjeleztem meg. Úgy látom, még mindig nem érted.
"Ha már annyira életképtelen voltál megnézni egypárat"
Tegnap már a második videónál felbukkant egy harmadik kontinens, csak szólok. De kíváncsi leszek, hogy mondjuk 10-ből hány embernél lesz haramdik kontinens.
"Elolvastam"
A cikkben feketén-fehéren le van írva, hogy ez a felmérés jellegű akármi a 90-es években készült, tehát cirka 30 éves, erre te valami 12 évről beszéltél. Ezek után nem szégyelsz a szövegértésről papolni?
"Világosan nem tudnád leírni, hogy hol cáfol?? Vagy ahhoz már lusta lennél??"
Ha elolvastad volna a cikket és értenéd is, hogy mi van odaírva, akkor látnád, hogy téged cáfol. És nagyon jól gondolod, lusta vagyok erre pocsékolni az időmet. Vedd végre a fáradságot, és gyakorold az értő olvasást.
"A nagycsaládosaknak járó támogatás az, amit a kormány biztosít, a sok gyermekes családoknak, például ház, autó stb. váráslásra"
Kérdező, nem azzal van a baj, ha nem vagy tájekozott ezekkel kapcsolatban. A baj azzal van, amikor tájékozatlan vagy, de ennek ellenére mégis tájékozottnak akarsz tűnni és okoskodsz. A CSOK és társai NEM tartoznak a segélyek közé. Még csak köze sincs a segélyekhez. Minden ilyen jellegű támogatásnál a MUNKAVISZONY feltétel, és még az is meg van szabva, hogy visszamenőleg mennyi év munkaviszonyt kell hivatalosan, munkaadó által kiállított igazolással bizonyítani. Tehát aki nem dolgozik, annak nincs "nagycsaládos támogatás". Szóval ezt is jól benézted. Ez már nem az első ilyen téma, amiben fogalmad nem volt a dolgokról, ezért is írtam, hogy nem csodálkozom, ha kibújsz a kérdések alól ennyi kínos baklövés után.
"de ők ezt felveszik, majd másra költik (nem kell a mellébeszélés, személyes tapasztalat)"
Az egyik fajtáját biztosan nem tudja másra költeni (ez az 5+5 milliós változat), mert ott minden egyes fillérről be kell küldeni a számlát. A másiknál nem tudom, hogy el kell-e számolni a pénzzel (gondolom igen), az viszont szabály, hogyha nem születik meg időben a gyermek, akkor valamilyen visszafizetési következménye van.
"Pontos matematikai levezetés??"
Kérdező, Te kezdtél el százalékokkal dobálózni bizonyítékok nélkül, erre Tőlem kéred számon a matematikai levezetést? Én csak azokra a számokra reflektáltam, amiket Te írtál. Nem én, hanem Te. Nem érzed nevetségesnek, hogy most rajtam kéred számon a "pontos matematikai levezetést"? Nehogy már én bizonygassam azokat a számokat, amiket Te hoztál be! :D Neked kellene előállnod szépen azokkal a felmérésekkel, amikről beszéltél, és bebizonyítani, hogy nem hasraütéssel kiáltottad bűnözőnek tulajdonképpen az egész hazai cigányságot, hanem erre konkrét, megbízható adataid vannak.
"Egyébként nem nagyon kevés, de eléggé kevés (sajnos), illetve a cigányok között is nagyon elterjedt a bűnözői és tisztességtelen életmód."
Nem tudom értelmezni az olyanokat, hogy "nagyon elterjedt". Hány cigány van idehaza? Ebből hányan élnek bűnözői és tisztességtelen életmódot? 10%? 20%? 60%? Mit jelent az a "nagyon"? Miben fejeződik ki? Ha végre konkrétumokban beszélnél, sokkal jobb hangulatú lenne a beszélgetésünk. De egyre inkább úgy látom, hogy ez csak álom marad kettőnk között.
"Lakatos Attilát, a cigány vajdának a szavait kétségbe vonod??"
Ezek a cigány vajdák kicsivel sem bírnak több befolyással a cigányság életére, mint a szomszéd Pista bácsi. A szája mindegyiknek jár, de tehetség meg sehol. Ennyit róluk. Lapozzunk.
"Az afrikaiak törzsek a kultúrájukból fogva nyomorognak, mivel nem voltak olyan körülmények, amik arra kényszerítették volna őket hogy fejlődjenek"
Te sem voltál sok földrajz órán. Tisztában vagy egyáltalán vele, hogy az afrikai kontinens földjének hány százalékát tudják megművelni? Összesen 6%-át. Annak a hatalmas területnek mindössze ennyi földje az, ami valamelyest hasznosítható a hatalmas sivatagok és esőerdők miatt. Hozzáteszem, hogy a sivatagok területének a megnyúlása is megesik. Ennyi földből kell ellátni azt a nemkevés embert. Szerinted ha Európa területének összesen 6%-a lenne megművelhető, hol tartanánk, kedves kérdező?
"és ezért ugrándoznak még mindig a sivatagban és az őserdőkben egy szál f@szban."
A kontinens jelentős része a forró övezetben van. Mit viseljenek? Kabátot? Egyébként meg miért beszélsz így róluk? Kivették a kenyeret a szádból? Vagy mi bajod velük?
"Bizony egyes rasszokba tartozó emberek egyszerűen a családi körülményeik miatt öröklik ezt a mentalitást."
Milyen mentalitást?? Áruld már el nekem, milyen mentalitást örökölnek?
"Részletesebben, a személyeskedésen kívül (ami érvelési hiba)??"
Szerintem nem személyeskedés, ha kimondom, hogy hülyeségeket beszélsz. De parancsolj:
- számokkal jössz, amiket nem tudsz alátámasztani, majd amikor rámutatok erre, rajtam kéred számon a "pontos matematikai levezetést", mintha én álltam volna elő ezekkel a számokkal
- belinkelsz egy olyan cikket, amit vagy el sem olvastál, vagy elolvastad, csak nem értetted meg, hogy mi vam odaírva és nem veszed észre, hogy ellenkező álláspontot képvisel
- olyan témákban akarsz állást foglalni, amelyekben a tájékozottság legkisebb fokát sem tudod felmutatni: olyan hülyeségeket beszéltél, hogy a tolvajnyelv nem tartozik a szlengbe, meg hogy hátrányos helyzetért pénz jár, a CSOK-ot besoroltad a segélyek közé, valami diszkriminációért kapott kárpótlásról beszéltél, amiről most sem tudom, honnan szedted
- elkezdtél megjegyzéseket tenni magyar emberek származására, mondván, hogy nagyon kevés embernek lenne 2-nél több kontinensre visszamenő származása, mintha te belelátnál a génjeikbe, és tudnád, hogy kinek hogyan tevődik össze a DNS-e, belinkeltél egy youtube-linket, amin már rögtön a második videóban volt egy lány, akinek afrikai génjei vannak
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha visszaolvasnám, tuti találnék még dolgokat.
"Nem is érdekel, nekem egy 0%-os és egy 1,5%-os"
Nem vagy kibékülve ezekkel a százelékokkal :D elárulod, hogy milyen 0%-ról meg 1,5%-ról beszélsz? :D
Kérdező
“Lakatos Attilát, a cigány vajdának a szavait kétségbe vonod?? Vagy esetleg ő is egy potenciális soviniszta??”
Most ez komoly? 😂 roma vagyok megmondom neked hogy ezek a “vajdák” ön jelölt cigány (királynak, vajdának ) hívják magukat. Általában amikor ilyet látunk/hallunk kinevetjük őket mert bohócok és te meg az ilyen embereknek a szavára adsz ? 😂 röhej
#54.
Naaa! Ez az! Látom lassan csak belejönnek a csillogó szemű modern liberálisok a szitkozódásba, akik sehol máshol nem tudnak érvényesülni. :-) Látszik a válasz hasznossági százalékukon is... De tudod mit! Tényleg egy idióta vagyok, mert eddig válaszoltam. Hogy nem szárad le a kezed, hogy ilyet le mersz írni, arc nélkül, név nélkül, egy kis senkiként?? A szemembe mondd! Ismersz?? Vagy olyan képzett szakpszichiáter vagy, hogy néhány oldal írás alapján le tudsz mindent szűrni velem kapcsolatban?? A helyesírásod és ez a nyugdíjas nénikeféle CapsLk bekapcsolás pedig igazolja azt a régi közmondást, hogy mindig az kiabál, akinek a háza ég (hát a tiéd már nem ég, hanem már az alapja is hamuvá vállt).
#55.
Ezek a soviniszták... Biztos ő egy náci, aki lekeni magát barnítóval minden megnyilvánulása előtt és beöltözik, hogy nehogy fény derüljön arra, hogy a náci-komcsi titkos bázist támogatja. XDD
Komolyan, a vajdák, a vidéki cigányságban elég nagy jelképet töltenek be és mindenek csak nem önjelöltek.
"Komolyan, a vajdák, a vidéki cigányságban elég nagy jelképet töltenek be és mindenek csak nem önjelöltek."
Semmilyen jelképet nem tölt be egyetlen vajda sem. És de, az összes egy önjelölt nagyképű bohóc. Csak neked neg fingod nincs a cigányokról, ez a nagy helyzet.
59# Nem minden cigány buta és tanulatlan. És nem minden magyar tanult és művelt erre ez a válaszom.
Ne hogy be engedjék a migránsokat ahogy a többi állam és majd azután is szidd a cigányokat akikkel 500 éve élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!