Mit tegyek ha buta vagyok a nyelvekhez?
Figyelt kérdés
Nem tudom megtanulni a nyelveket. Hiába tanulok szavakat, rövid időn belül elfelejtem őket. Ha később találkozom velük nem emlékezem a jelentésükre. Ha beszélnek hozzám egy idegen nyelven nem értem meg mert, túl gyorsan mondják, és nem tudom olyan gyorsan megérteni a szavakat és a nyelvtant. A nyelvtudás nélkül pedig alig ér valamit az ember. Írjam el magam, vagy van valami mód arra hogy javítsak a nyelvtudásomon?2019. nov. 3. 03:04
11/12 anonim válasza:
Azt elfelejtettem leírni, hogy ha majd elkezded érteni és beszélni a nyelvet (főleg az angolt), akkor elképesztően kinyílik a világ előtted és te is életképesebb leszel. Ugyanis a mindennapi élethez kell. Én például nemrég rendeltem Angliából egy szemüvegkeretet, mert itthon drágább volt és nem is volt abban a színben, ami nekem tetszett. A külföldi rendelésnél viszont gond adódott, és csak többszöri angol nyelvű levélváltással oldódott meg. Nyilván, ha csak magyarul tudok, ezt magamtól nem oldom meg, vagy egyáltalán nem is rendelek külföldről.
12/12 anonim válasza:
A magyart is megtudtad tanulni. Innentől kezdve a többi csak kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!