Mennyire gáz nem tudok helyesen írni? De máshoz èrtek? Azért igyekszem betartani helyesírást.
Figyelt kérdés
2019. jún. 11. 19:22
1/23 A kérdező kommentje:
Nem tartom butának magamat csak ehhez nem értek.
2019. jún. 11. 19:24
2/23 EagleHUN válasza:
Eléggé megnehezíti az érvényesülést, esetleg a publikációkat. Olyan szakmát válassz ahol nem számít, és nem kell publikálni. Pl programozó vagy computer-grafikus simán lehetsz. :-)
3/23 A kérdező kommentje:
Èn pont számítógép hez èrtek elèg jól èrtek.
2019. jún. 11. 19:32
4/23 anonim válasza:
Én nem tudok helyesírni. Semmiben nem vet vissza. Egyedül a gyarkoris nyelvtannácik szoktak emiatt ugrálni, de ők számomra senkik. Néhányan kedvesen jelzik, mi a gond az írásommal, őket megbecsülöm.
Internetes újságíró még mindig lehetek egy 2es helyesírással. :)
5/23 anonim válasza:
"Egyedül a gyarkoris nyelvtannácik szoktak emiatt ugrálni"
Ők teszik szóvá, de azt nem tudhatod, a többiek mit gondolnak magukban rólad. Az más kérdés, hogy te a hozzád hasonlóak körében próbálsz érvényesülni.
6/23 anonim válasza:
Igen, én magasan iskolázott, kutatói csoportban érvényesülök naponta.
7/23 TappancsMancs válasza:
Fejlesztgessed és menni fog.
8/23 TappancsMancs válasza:
És nem cél a tökéletes helyesírás, mert az nagyon kevés embernél mondható el. Még íróké sem az!
9/23 anonim válasza:
Olvass Arany Jánost.
Ja, és mellőzd az argót is.
10/23 anonim válasza:
Nem tudsz helyesen irni és?
megáll a világ?Nem.
Én se tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!