@ 20.:
Bár tapasztalatom szerint az ilyen jellegű kommentekre nem érdemes válaszolni, de azért megteszem...
"hogyhogy nem tudod értelmezni az élettartalom szó jelentését"
Mint a többi válaszból is láthattad (volna), ez a szó NEM létezik, senki nem ismeri, pont.
(BM, nehogy elkezdjük megint, hogy "de ha már egyszer valaki..." :D)
"Nyelvtanilag teljesen helyénvaló összetett szó"
Nem gondolnám. Az "összetett szó" nem azt jelenti, hogy két (vagy több) egyszerű szót random módon egymáshoz kapcsolunk.
"az más dolog, hogy a gyakorlatban nem használatos"
...merthogy NEM létezik, mint már megállapítottuk.
<Ezek szerint bármely összetett szót, amelyet először hallasz nem tudsz "értelmezni" vagy mi (megszámlálhatatlanul sok ilyen van a magyar nyelvben)?>
Egyetlen esetből általánosítani óriási hiba. Különösen, ha - mint most számodra is kiderült - még a "helyzetelemzés" is téves.
(Különben meg "köszönöm kérdésed", az átlagosnál jóval gazdagabb a passzív és az aktív szókincsem is, a szövegértési képességem is jó, így igen ritkán okoz gondot egy-egy valós szó értelmezése.)
"Amúgy pedig, gondolkozz el, hogy miért is pontozzák le a válaszaidat, vagy miért nem kedvelnek ezen az oldalon."
Kösz, nem gondolkodom el. Tudok néhány "okot" a lepontozásra, de ez nem engem minősít.
Szimpátia meg vagy van, vagy nincs; továbbá senki nem lehet szimpatikus mindenkinek. Így nem is célom, hogy a meglévő "szimpatizánsok" táborát bármilyen eszközzel is növeljem. Sokan kedvelik a stílusomat, mások meg nem, ilyen a szeláví.
"Te vagy az, aki másokkal vitába száll és civilizálatlanul kommunikál, megfigyeltem ez már nem egy kérdésnél."
Hogyne... Nem én szoktam qrvaanyázni meg hasonlók egy-egy vitában. (A vitába szállás miért is baj amúgy?) Meglepne, ha bizonyítani is tudnád az állításodat azoknak a bizonyos kérdéseknek a linkjeivel...
"És azt se gondold, hogy az összes válaszod kitűnően helyes."
De jó, hogy most felvilágosítottál, pedig eddig azt gondoltam...
(irony off)
Képzeld, tudom. Olyannyira, hogy nem egyszer leírtam már nyilvános kommentben, hogy időnként kifejezetten nagy h.lyeségeket is szoktam írni. És azt is, hogy teljesen okés, ha a rossz válaszaimat lepontozzák. (A napokban is volt egy ilyen: megérdemelten 0%-os.)
.......
Megjegyzés: Nem tudom, mennyi ideje gyk-zol, hány kérdést és választ olvastál; de az biztos, hogy írni még nem sokat írtál, mivel nincs %-od. A mostani "válaszod" viszont 0 %-os; gondolkodj el, vajon miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!