Ha azt mondom, hogy "nagybetűvel írni egy szót", akkor az
mit jelent? Azt, hogy NAGY BETŰKKEL írják, vagy azt, hogy
Nagy Kezdőbetűvel írják?
21/28 A kérdező kommentje:
Kár fáradoznod, mert nem olvasom végig a baromságaidat, te szerencsétlen klinikai eset. Csak egyre lennék kíváncsi: te lefizetted a moderátorokat, hogy még mindig nem törölték ki az agymenéseidet?
Te egy lelkileg instabil ember vagy, aki nem tudja elviselni a vereséget, és csapkod jobbra-balra, miközben játssza az áldozat szerepét... Szerintem nézz egy kicsit magadba és gondolkodj el azon, amit írtál, illetve amit mások írtak, mert a szellemi/lelki gyógyulásnak elengedhetetlen feltétele a rendszeres és alapos önvizsgálat. Amiket a másik kérdésnél, az utolsó előtti kommentedben összehordtál, azoknak semmi köze nincs a vita tárgyához... Hogy jön a kérdéshez egy állatos hasonlat kapcsán a „fundamentalizmus” és a „helyesírás”, a „kutya” és a „macska” , a „pontos” és a „pontatlan”, vagy éppen a „gondos” és a „gondatlan” szavak összehasonlítása? Mi alapján mered te azt a hasadra csapva kijelenteni, hogy a magyar emberek kilencvenkilenc százaléka számára a „NAGYBETŰVEL ÍRT EGY-EGY SZÓ (és nem a nagybetűs kifejezés!!!)” nagy kezdőbetűkkel írtat jelent? Annyira kavarod a sz..t a(z elérhetetlen) győzelem érdekében, hogy önmagad mellett sajnos másokat is sikerül teljesen összezavarnod...
2014. máj. 31. 21:10
Amúgy mindent elmond a jellemedről, hogy miközben te durván pocskondiázol és sértegetsz másokat, addig neked még azt sem lehet írni, hogy „ejnye-bejnye”, mert azonnal szaladsz sírva a moderátorhoz, mint egy sértődött kisgyerek.
2014. máj. 31. 21:14
24/28 A kérdező kommentje:
Nem vitázok egy elvonatkoztatásra képtelen, vitaképtelen hiú idiótával. Amit te csinálsz, az nem vita, hanem veszekedés, és már rég nem a helyesírásról szól, hanem a nyavajás kis egódról. Nyilván nincs helye értelmes vitának ott, ahol az egyik fél nem a valóságra kíváncsi, hanem csak az "ÉN, ÉN, NEKEM VAN IGAZAM! ÉN AKKOR SEM VESZTHETEK!" számít. Két kérdés alatt bőven beigazolódott, hogy nekem van igazam, egyébként szerintem te már hamarabb is rájöttél, csak egy hiú f*$z vagy, aki azt hiszi, hogy akkor neki kisebb lesz a farka, ha beismeri, hogy tévedett, és élvezetet lel a kötekedésben.
Felőlem azt irkálsz ide innentől kezdve, amit akarsz, magadnak írod. Az utolsó üzenetedet most se olvastam el és a továbbiakat sem fogom.
Tökéletes kórképet adtál ... saját magadról ... Az, hogy képes voltál kiírni ezt a kérdést, illetve, hogy a másik kérdésnél össze-vissza halandzsáztál különféle témához nem kapcsolódó szavak jelentéséről (az „ügy érdekében”), pont hogy a te roppant (köhöm) egoizmusodról árulkodik. Még jó, hogy Jean de La Fontaine „bevallottan” író volt, mert ha nem az lett volna, akkor az erkölcsi tanításokat tartalmazó, kitalált állatmeséi is csupán retorikai trükkök lennének, legalábbis a te sajátos értelmezésed szerint.
2014. jún. 1. 20:55
„Az utolsó üzenetedet most se olvastam el és a továbbiakat sem fogom.”
Az legyen a te bajod.
2014. jún. 1. 21:00
Ó, de kár, hogy vége... :-)
Pedig éppen javasolni akartam, hogy mindenki válassza ki a [link] oldalról a másikéit (vagy ha sajátot írsz, az kettőt ér ;-).
(Pl. [link] /szemelyeskedes,
[link] /kozvelekedesre-hivatkozas
[link] /hamis-dilemma
Jó, legyen benne önkritika is:
[link] /tekintelyre-hivatkozas
[link] /mazsolazgatas
;-)
Tudom, ez az ovi, ide magas ez a léc – mi itt csak messze alatta szaladgálunk :-) –, de azért a játék kedvéért vethetünk rá egy pillantást.
2014. jún. 1. 22:44
Köszi, aranyos vagy, csipetke :-) Visszavonom, amit az elfogultságodról írtam egy másik kommentben...
2014. jún. 1. 23:10
Kapcsolódó kérdések: