Miért nem tud írni a fiatalok jelentős része?
Nem apróbb elgépelésekről van szó, amit akkor követünk le, ha nem figyelünk oda, hanem arra, hogy rengetegen képtelenek nagy kezdőbetűt használni, vesszők nélkül, egybe leírják az összetett mondatokat, mondatvégi írásjelekből pedig vagy egyet se tesznek ki, vagy tíz pontot, kérdőjelet vagy felkiáltójelet írnak egymás után.
A szánalmas helyesírásról meg ne is beszéljünk, még mindig röhögök, amikor eszembe jut az a gyerkőc, aki kioktatott valahogy úgy, hogy "muszály beszólnod az irásomra?" :)
Ha pedig valaki be merészeli írni a kérdésükre, hogy tanuljanak meg írni és/vagy fogalmazni, visszavágnak, hogy ez nem helyesírás témakör, vagy hogy "tudok helyesen irni csak nem akartam oda figyelni!!!!!"
Én meg leszarom hogy hogy ír valaki mind addig amíg el tudom olvasni.. ez csak egy ok hogy beleköthesenek valamibe
a f*sz emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!