Ebben a pársorban van valami helyesírási hiba?
YX-nak hívnak 1995-ben születtem Pesten és programozással szeretnék majd foglalkozni.
Pár éve kezdtem a programozást a suliban PASCAL nyelven,és nagyon megtetszett azóta gőzerővel
hajtok,hogy felvegyenek az egyetemre.
Kitűzött cél Programtervező informatika
pár sorban
XY-nak hívnak, ...
suliban=iskolában, bár ez nem helyesírási hiba
és helyett ami
ami után vessző
A kitűzött cél a programtervező (kisbetű) informatika szak.
Egyébként a helyesírási hibáktól eltekintve is olyan, mintha egy 12 éves írta volna.
Tudnál nekem segíteni,hogy kapjak érte egy ötöst? :)
Megfogalmaznád nekem érettebben?
#1: Nyilván elírtad, én nem az ami után tennék vesszőt, hanem elé.
Kérdező: A felsoroltakon kívül ügyelj arra, hogy vessző, pont, kérdőjel után tegyél egy szóközt! Kézírásban nyilván nem tűnik fel a hiánya, nyilván a kézírás jellege miatt nem is hagyod ki, de képernyőn, nyomtatásban cudarul tud kinézni.
Javaslat:
YX-nek hívnak, 1995-ben születtem Budapesten, és programozással szeretnék foglalkozni.
Pár éve kezdtem Pascalban programozni az iskolában. Nagyon megtetszett, azóta gőzerővel hajtok, hogy felvegyenek az egyetemre. Célom a programtervező informatikusi szak.
A kérdésre válaszolva: én 8–10-et találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!