Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Miért képtelenek az emberek...

Miért képtelenek az emberek megtanulni a magyar helyesírást?!

Figyelt kérdés
Titeket nem idegesít halálra, hogy a közösségi oldalakon és egyéb helyeken a fél világ nyugodt lélekkel ír le hatalmas baromságokat?? Mert én meghalok tőlük. De legalább néznék meg, hogy hogyan írják helyesen, kb 2 percükbe kerülne!!
2012. jún. 9. 10:06
1 2 3
 21/22 BringaManó ***** válasza:
100%

Kedves #20!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokáig tartott, amíg valamelyikünk erre vetődött – ugyanakkor nagy öröm számomra, hogy én vagyok a szerencsés nyertes, aki felhívhatja a figyelmedet arra, hogy az „amúgy” hosszú ú, a hihetetlen után pedig egy vesszőt kellett volna tenni.

(;-)

[Legyetek megértőek és elnézőek, nem volt más választásom.]

2015. jan. 31. 23:13
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem baromira idegesítő, ha valaki feltesz 1 kérdést, és a másik a válasz helyett az írásba köt bele. Erre a nyelvészet mesterszakon a lingvicizmus szót használjuk, és egyes nyelvészek a rasszista beszólásokkal tartják egyenértékűnek.
2016. márc. 3. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!