Miért nem tudnak GYK-n helyesen írni az emberek? Titeket nem idegesít?
Figyelt kérdés
-Tisztelet a kivételnek-2011. febr. 3. 20:46
21/25 anonim válasza:
Akkó azé, me há az alapműveltséget nem osztogatták ingyé!
22/25 anonim válasza:
hallod neked nem mind1?? így sokkal egyszerűbb mint figyelni minden szaros szabályra.
23/25 anonim válasza:
A kockák pont a helytelen írásról és rövidítésekről híresek (közéjük tartozom ezért lehet elfogult leszek) Először is mert nem minddgy 2 wave/meccs között/közben milyen sebességgel kommunikálsz a társaiddal, mert például ha 2-3-szoros túlerő ellen kell a golyózápor kellős közepén az utolsó töltényiddel és 20-30 hp-d van nem kezdhetsz neki az új bestsellerednek :)
Másodszor nincs is. Dz számunkra nagyon sértő, mert amint láthatod én is tudok helyesen írni, kocka mivoltom ellenére. Ui.: Bocsánat hogy hosszúra sikeredett, remélem a befogadó képességed határát nem léptem túl :)
24/25 anonim válasza:
A 19. válaszolónak szólt.
A kocka :)
25/25 anonim válasza:
A 10. Válaszolónak:
Én is fiatal vagyok és konkrétan FALOM a könyveket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!