Miért nem tudnak GYK-n helyesen írni az emberek? Titeket nem idegesít?
Előző!Dehogy is!A GY.I.K az Gyakran Ismételt Kérdések!
Jól használják az emberek GYK-ként!
Én a szarul írók közé tartozokxD És azé mer így gyorsabb és mert cseten mexoktam=)
13L
Én azért nem tudok helyesen írni, mert fogalmam nincs mikor kell vmit egybe írni vagy külön írni kivéve az igekötős igéket, és nem tudom sokszor, h mi hosszú mi rövid nem hallom továbbá a veszőkkel se vagyok tisztába mikor hova kell rakni.
Ha normális követhető szabály lenne a helyesírásra akkor betartanám :@
Így meg bízom a megérzésemben. De sok bosszúságot okozott már a helyesírásom. :(
a számokat 2000-ig egybeírjuk.
és utána mi van?
Már 2012-t írunk...
Az eredeti kérdésre: Mert lusták, mert senki nem mondta nekik, mi ezzel a baj (ilyen a környezetük), mert aki keveset tud, azt szeretné, ha a világ hozzá egyszerűsödne, mert... - hosszan lehetne sorolni. Ezt az állítást alátámasztani nem szükséges, a fenti válaszokban ki ki a maga módján megtette.
A helyesírást megtanulni fáradságos, ahhoz pedig igényesség kellene. Nem idegesít, mert tudom, hogy ilyen a világ. Neked is azt javaslom, ha idegesít, kevésszer fordulj meg ilyen helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!