Miért zavar másokat ha nem írok helyesen?
Mert sók a hűje akík ímádnakk belékőtní a heje sírásba.
Ök azók akkík másban totál búták. Hadj rályúk, had fájón nekík.
Érdekes módon mégis el tudták olvasni és értelmezni is tudták amit elolvastak ezek a fogyatékosok,csak valamiért imádnak okoskodni.
Az emberi agy képes arra is hogy úgy olvassa el a szavakat hogy csak az első és utolsó betű marad a helyén, belül pedig megkevered és még mindig érted. De attól még nem fogsz így írni. Amúgy meg nem annyira bonyolult helyesen írni. 1-2 hiba meg belefér.
A te hozzáállásoddal egy idő után felismerhetetlenül leromlana a magyar nyelvtana mert "úgyis megértik"
Eégynbékt erre glandotom
A helyes írás arra való, hogy üzembiztosan megértsék egymást az emberek.
Mivel ezt túl kell biztosítani (zajos környezetben is működjön), ezért lehetséges olyan, hogy a rossz helyesírást is megértik... esetleg.
De nem biztos.
Azon kívül nincs jogod arra, hogy másoknak extra munkát adj a rossz írásoddal. Senkitől se várhatod el, hogy ennek a megfejtésére plusz energiát használjon - azért, hogy neked kevesebb energiába kerüljön az írás. Ez simán lopás a részedről.
Kedves kerdéző!
Nemtom, szoktá enni valyas cipőt? Én imádom a hurkát. A verést lejobban. Monhattyúk, hogy a gója nem bólya, de ez hüje és ég.
Azért ez öngól.
"Nekem az igénytelenséget sugallja."
vagy
"Nekem igénytelenséget sugall."
Valahogy ebben a két formában lenne helyes. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!