Nem tudom pontosan (tippeim vannak) – de mindegy, téged ne zavarjon, hogy másokat zavar. :-)
Amúgy őket kérdezd meg, honnan tudnánk mi azt?... :-)
2023. szept. 4. 18:15
3/20 anonim válasza:
Bocsánat, de muszály megjegyeznem, hogy két vesszőt is lehagytál: a „másokat” és az „értik” szavak után.
2023. szept. 4. 18:54
4/20 anonim válasza:
Én szerintem azért érdemes hejesen irní mert sokan aból vonnyák le a követkesztetést hogy menyire vagy inteligens meg ijenek.
2023. szept. 4. 19:23
5/20 anonim válasza:
Todod vannak igénytelenek és vannak igényesek. Az igénytelenek nem is tudják, mi az igényesség, az igényeseket viszont zavarja a szenny.
2023. szept. 4. 19:28
6/20 anonim válasza:
Amikor nem használ valaki ékezeteket, írásjeleket, kis- és nagybetűket, az nem zavar és nem is tekintem helyesírási hibának. Egyértelmű, hogy nem érdekli, gondolom hivatalosan nem így ír.
De amikor a muszáj van ly-nal szmájli nélkül, meg az igekötők külön írva és egyéb tényleges helyesírási hibák, az beárazza, hogy kivel állsz szemben.
2023. szept. 4. 19:33
7/20 anonim válasza:
Engem például azért, mert rettenetesen zavar az olvasásban. Ha folyamatosan helyesírási hibákba botlok, azokra fogok koncentrálni, és nem magára a tartalomra.
2023. szept. 4. 19:41
8/20 anonim válasza:
Például azért, mert ez egy öngerjesztő folyamat.
Ha te igénytelen vagy, akkor a gyereked számára te leszel a csúcs, ő még rosszabbul fog írni. Az ő gyereke még rosszabbul.
Aztán egy idő múlva már senki sem érti.
2023. szept. 4. 20:59
9/20 anonim válasza:
3-as!
A muszáj pontos j.
2023. szept. 4. 21:18
10/20 anonim válasza:
Kérdező!
A helyesírás teszi érthetővé a szöveget.
Aki még az anyelvén sem tud írni, sőt, nem is akar, a kőbunkó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!