Titeket nem zavar az ha valaki nem tud helyesen írni?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm azért veszett össze velem mert állandóan szoltam neki hogy ez nem jó az nem jó :S Az őbáltala írt szövegből össze válogattam egy pár mondatot.
"Neked teccik ez az auto mert ilyent akarok venni ha naggy leszek. "
egy pár - egypár itt nem konkrétan kettő darabról van szó
Nos szerintem ez elég szép öngól lett.
2015. nov. 2. 20:12
3/21 A kérdező kommentje:
FUUUUUUU Te is kis betüvel kezded a mondatot azt irod hogy "ijen" nem azt hogy "ilyen" és "miert nem irsz ekezetet"?
2015. nov. 2. 20:12
4/21 anonim válasza:
össze válogattam - összeválogattam
ez nem jó, az nem jó - az a vessző is kimaradt
De többször nem nézem át, lehet még találnék. :D
Amúgy alapvetően nem zavar az ha valaki nem ír helyesen, csak lehessen megérteni, mit szeretne kifejezni. Viszont ha valaki a helyesírás miatt hoz fel kérdést, legalább lehetne benne annyi, hogy saját maga helyesen ír. :D
2015. nov. 2. 20:14
5/21 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy az első és a második válasz nem egy személytől származik?
2015. nov. 2. 20:15
6/21 anonim válasza:
"De többször nem nézem át, lehet még találnék."
Találnál.
Már a címben is hiányzik egy vessző.
A bagoly és a veréb tipikus esete, hogy a szálkáról és a gerendáról ne is beszéljek...
2015. nov. 2. 20:40
7/21 anonim válasza:
Én már nagyjából hozzászoktam,én próbálok helyesen írni,csak az ékezetet néha lehagyom ha telefonról vagyok és sietek :D Néha szoktam az ilyenekre finoman rászólni hogy nem értem mit ír,mondja máshogy vagy valami :D
2015. nov. 2. 21:23
8/21 anonim válasza:
Nagyon zavar, az viszont még jobban, hogy még soha nem láttam itt olyan kérdést ebben a témában, ami hibátlanul lett volna megfogalmazva.
2015. nov. 2. 22:05
9/21 BringaManó válasza:
„...AMELY hibátlanul lett volna megfogalmazva.” ;-)
2015. nov. 2. 22:13
10/21 anonim válasza:
Attól függ, mi a célom. Ha meg akarom érteni a másikat, akkor nem zavar. Miért? Mert kognitív képességeim erősebbek, mint az iskolai lelki sérüléseim, amit a tanárok belém verték, ha hibáztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!