Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyira idegesítő h nincs barátnőm 16 éves vagyok és még nem is csokólztam és rá jöttem h azért mert nem vagy helyes se jókepű és ez nagyon zavar 😒😒 szóval szerintetek, hogyan tudnám mag helyesebbnek érezni? Vagy kuldjek képet? Nem tom
honnan tudod, hogy ezért nincs senkid? nekem is van pár olyan ismerősöm, aki azt hiszi, azért nem talál senkit, mert "olyan ronda", közben meg leginkább a taszító belső tulajdonságai miatt van egyedül
de amúgy küldj képet, ha gondolod, és elmondom a véleményem
és akkor mi van, ha 16 évesen még nem csókolóztál? az égvilágon semmi. nem 50 vagy, nem kell kétségbe esni, hogy egyedül halsz meg
a jó kinézetet meg nem insta követőkben mérik. kicsit gyerekesen gondolkodsz, úgy vettem észre
Jézus, a hülyeségnek tényleg nincsenek határai...
Ne instagrammon, meg ilyen vackokon próbálj ismerkedni! Tanulj meg komunikálni, menj oda egy lányhoz, aki szimpatikus, és kezdeményez beszélgetést.
Mindenkinek más tetszik, valaki azt mondja, hogy ronda vagy, másnak meg tetszel. Ne az alapján ítéld meg magad, hogy hányan követnek, mert az semmit sem ér.
Ja, és próbálj meg odafigyelni, hogy mit írsz. Nem kerget a tatár, igazán szánhatnál egy percet arra, hogy rendesen leírod a mondandódat, mert ezt alig lehet értelmezni.
Ha nem nézel ki jól, nem vagy gazdag, vonzó, akkor intelligensen sem fogsz kelleni a lányoknak.
Az írásképed alapján nem vagy egy zseni, de szerintem csak éretlen vagy még ...
Egyszer majd csak rájössz, hogy nem a személyiséged miatt fogsz elkelni, hanem el kell játszani, hogy macsó vagy, extrovertált, meg persze elhitetni, hogy pénzes vagy..
Addig talán összejön valami, de egyébként kapcsolatra ne számíts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!