Szerintetek mi az élet értelme?
Minnél több nőt megdönteni, minnél több gyereket nemzeni..
(szerencsére vizsga egyikhez sem kell)
1. "Szerintetek mi az élet értelme?" Amit adsz neki/amit választasz a lehetőségek közül/amit fabrikálsz magadnak. Igen, jól érted, aki nem él ezen lehetőségekkel, azon emberek életének nincs érteme. Aki szerint az élet értelmetlen, annak az élete értelmetlen. Maguk mondták. Hát hogy jövök én ahhoz, hogy felülbíráljam őket? Ugye.
2. "Számotokra mi az élet értelme?" Ezt nem kötöm az orrodra, olyan jóban nem vagyunk :P
3. Igazából hatalmas életminőség-növekedést okoz az életedben, ha befektetsz időt+energiát abba, hogy adsz az életednek vmi értelmet. Persze nem kötelező (ld. a hozzászólások egy részét).
#7: szerintem ne csak az emberi életről beszélj. Vegyük példának a nyulat, a pincsi kutyát vagy a szarvasbogarat..
Akár hiszed akár nem, ezek is élőlények.
hetes vagyok, valaki megszólított
Majd ha az Armoracia rusticana, a klf. lábasfejűek, v vmelyik Atelidae stb nyilatkozni fognak arról, számukra mi az élet értelme, arra is fogok reagálni. Kíváncsi vagyok az ő nézőpontjaikra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!