Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A Kína tanulmány tényleges...

A Kína tanulmány tényleges tudományos tanulmánynak tekinthető-e?

Figyelt kérdés

Láttam már pro és kontra cikkeket is a könyvvel kapcsolatban, magam viszont nem tartom annyira kompetensnek hogy ítéletet hozzak az ügyben.

Viszont érdekelne, ti találkoztatok-e már vele, és mennyire mondanátok hitelesnek az ott leírtakat?

2018. máj. 27. 23:53
1 2 3 4
 31/31 Mojjo ***** válasza:

@30:

Köszi! Nyugodtan, ráér, nekem az is jó, ha egy hónap, vagy egy év múlva válaszolsz, nem sietek :) Csak szerettem volna tudni, van-e mire várnom.

Ami az egészségügyi adatbázist illeti, csak egy rövid használati utasítás, amit jó tudni: Máshol van feltüntetve az orvosi elvégzése, meg máshol a szakvizsga. Ha tudsz fejből olyan nevet, akinek tudod, hogy van szakorvosi vizsgája - akár egy háziorvos is jó, neki háziorvostan néven fog szerepelni, de jó bármilyen más szakorvos is -, érdemes rákeresni a nevére, és láthatod, hogy épül fel az adatlap.

2018. jún. 4. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!