Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A „modern kori” sugárzások...

A „modern kori” sugárzások (főleg Wi-Fi, és mágneses sugárzás) ellen mit lehet tenni, hogyan tudok védekezni, ha gyakran költözök másik lakásba?

Figyelt kérdés

Jelenleg nagyon rosszul alszom, mert egy kis lakásban lakom és a szomszédoktól elég erősen átjön a Wi-Fi jel. Engem ez nagyon zavar, lüktet tőle a fejem, bamba vagyok reggelente, emellett van egy nagyon kicsi szívrendellenességem, és ha sok a Wi-Fi, képes ritmuszavart csinálni nálam. Sajnos falfesték nem jöhet szóba, mert gyakran költözöm és nem saját a lakás. A mágneses sugárzás ellen viszont eddig egyáltalán semmilyen árnyékolási technikát nem találtam a neten, így ebben a témában nagyon érdekelne az is, amit majd egy saját házban tehetek. Egyszer egy olyan házat béreltünk, ahol az utcai légkábel nagyon közel volt hozzánk és sok áram folyt át benne, így extrém magas sugárzás ért bennünket. Minden nap olyan voltam, mint a mosott ****… Az elektromos problémát viszonylag jól tudom kezelni, azt hiszem, végszükség esetén le szoktam kapcsolni azt az áramkört éjszakára, ami az ágyamhoz közel megy.

Nagyon kérem, olyan ne írjon, aki szerint ez nem káros…, olyan meg főleg ne – rendszerint olyan villamosmérnökök, akik hivatásuknak tekintik az okoskodást – akik itt szeretnék nekem elmagyarázni, hogy milyen hülyén tettem fel a kérdést, mert nem értek semmihez, stb.

2018. ápr. 12. 17:00
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

1. Hát, a HF32D-n valóban nincs mit állítani.

2. A 60 is sok. Szerintük. :D

3. Még egy kérdés, nem próbálta meg a forrást kideríteni? Foglalkozik vele a műszer használati utasítása.

4. Én elfogadom azt, hogy a behatás kezdetétől számított, teljesen meghatározhatatlan, de hosszú, hetekben vagy hónapokban mérhető idő a hatás első megjelenése. Ez esetben viszont valóban nincs mit kísérletezni, ennyi idő semmire nincs, meg nem is egyértelmű az összefüggés (bár megvan az a előny, hogy bárhol lehet pár hétig nyaralnod). Akkor pedig a világ számára marad az a párbeszéd, hogy:

- Ez hülyeség.

- De nem az.

És itt örökre megmerevedik a helyzet.

2020. júl. 8. 19:04
 42/44 A kérdező kommentje:

Igen, a 60 sem mindig 60 gondolom. De biztos, hogy sokkal kevesebbnek kell lennie mint a másik helyen. A "régebbi" lakásban nagyon nagy tartományban mozgott, de mindig elég magas értékekkel. A jelenlegi fekhelyemtől is biztosan van sokkal jobb, de most hogy jobb lett, már ez is egy fellégzést jelent számomra. Régen az én kezemben is volt mérőműszer, de aztán ugye költözés és megváltozott élethelyzet után, nem tudtam foglalkozni a témával, csak orvoshoz járni, majd az ismerős nézte át a szobát.

Az irányokat próbálta nézni. Az alapján volt eltérés. De mint írtam, sajnos ő sem tanult erről komolyabban, csak próbált segíteni, de nem félrevezető szándékkal. A tanács nálam akárhogy is, de legalább bevált, más kérdés, hogy a jelenlegi lakhatásom nem maradhat így sokáig, és akkor megint jelentkezhet valami, vagy jobb vagy rosszabb.

Biztos, hogy nagyon nagy a különbség az egyéni érzékenységek között is. Én még azt mondom, talán nem a legérzékenyebb kategóriába tartozom, de az biztos, hogy már az én életemben is jelentkeztek "ok" nélküli nehézségek, ami pl. tanulásban, autó vezetési koncentrációban már érezhető volt, tehát a tünetek valós teljesítménybeli csökkenést produkáltak.

Ilyen jellegű kísérletre valóban "elektroszenzitívnek" számító emberrel lenne szerintem lehetőséged. De akkor ha nyitott vagy. Ahogy nekem is nyitottnak kell lennem arra, hogy találjak pl. orvost, aki érdeklődik a téma iránt és majd magyarázatot tud adni bizonyítékkal, hogy miért reagálhat valaki egy behatásra tünetekkel. Én csak azon igyekszem, hogy amíg saját lakásba, házba költözhetek, nem albérlet vagy család stb. addig minél többet tapasztaljak, halljak és vigyázzak magamra. Nyilván Neked teljesen más céljaid lehetnek, ehhez kell a megfelelő emberekre majd rálelned.

2020. júl. 8. 21:00
 43/44 anonim ***** válasza:
Nekem nem, aki itt kísérletre vállalkozó alanyokra várt, az nem én vagyok. Én a 13, 30, 36, 39, 41 volnék.
2020. júl. 8. 21:57
 44/44 anonim válasza:
A nyugtató és az antidepresszáns arra jó, hogy jobb kedvűen legyél ugyanolyan szarul
2023. jún. 9. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!