A „modern kori” sugárzások (főleg Wi-Fi, és mágneses sugárzás) ellen mit lehet tenni, hogyan tudok védekezni, ha gyakran költözök másik lakásba?
Jelenleg nagyon rosszul alszom, mert egy kis lakásban lakom és a szomszédoktól elég erősen átjön a Wi-Fi jel. Engem ez nagyon zavar, lüktet tőle a fejem, bamba vagyok reggelente, emellett van egy nagyon kicsi szívrendellenességem, és ha sok a Wi-Fi, képes ritmuszavart csinálni nálam. Sajnos falfesték nem jöhet szóba, mert gyakran költözöm és nem saját a lakás. A mágneses sugárzás ellen viszont eddig egyáltalán semmilyen árnyékolási technikát nem találtam a neten, így ebben a témában nagyon érdekelne az is, amit majd egy saját házban tehetek. Egyszer egy olyan házat béreltünk, ahol az utcai légkábel nagyon közel volt hozzánk és sok áram folyt át benne, így extrém magas sugárzás ért bennünket. Minden nap olyan voltam, mint a mosott ****… Az elektromos problémát viszonylag jól tudom kezelni, azt hiszem, végszükség esetén le szoktam kapcsolni azt az áramkört éjszakára, ami az ágyamhoz közel megy.
Nagyon kérem, olyan ne írjon, aki szerint ez nem káros…, olyan meg főleg ne – rendszerint olyan villamosmérnökök, akik hivatásuknak tekintik az okoskodást – akik itt szeretnék nekem elmagyarázni, hogy milyen hülyén tettem fel a kérdést, mert nem értek semmihez, stb.
Mai napig várom a jelentkezőket... ha valaki képes szignifikánsan elkülöníteni egy dobozban lévő ki-bekapcsolt Asus Rapture gamer routert (ami egy katonai radar erejével leolvasztja a hűtőt kb 10 km-es körzetben :D) vakon... akkor abból olyan cikket írunk a Nature-be, hogy világhírűek leszünk!
Sajnos eddig nem jelentkezett egy WLAN allergiás sem :(
Azért azt magad is beláthatod, hogy az egészen furcsa, hogy nem akarsz a világ számára bizonyítékot nyújtani a "nagyon sokáig rosszul voltam" térerősségnek mondjuk a tizedén, amit éppenhogy csak tudsz detektálni, hússzor 1 perc időtartamra.
Aztán, a GS-nek több műszere van.
Aztán, ha lehetett a műszeren állítani, akkor mire volt állítva, mit mért?
Aztán a mamádnál nem mért?
Ezek még hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!