Szabad panelház lépcsőházban meztelenül lenni? Pl lemenni postaládáig stb?
Ezek most éppen extrém esetek, de speciel, ha én lennék így, kiírnám. Már csak azért is, hogy az esetleges prűd reklámújság-kihordó néni miatt ne kelljen bíróságra járnom hónapokig, ha gyanútlanul belépve elájul a látványtól.
A tecsót nem derogálja kiírni a bejáratra, hogy ha belépsz, elfogadod, hogy téged odabent kameráznak.
A nudista strandra sem felejtik el kitenni a táblát.
És már csak azért is jó kitenni táblát, mert arra rákerülhetnek a tiltások is.
Például, hogy aki ide belép, az azt is elfogadja, hogy nem fényképezhet téged, miközben egy szál felálló egzisztenciában átsétálsz a szomszédba.
Pontosan.
A lakás más kategóriájú magánterület, mint egy társasházi lépcsőház.
Nem szabad, de megteheted!
Én megtettem egy játék közben. Meztelenül lesétáltam a hetedekről, becsuktam magam mögött az ajtót, felcsengettem, és ami után beengedtek felmentem.
" Nem szabad, de megteheted!
Én megtettem egy játék közben. Meztelenül lesétáltam a hetedekről, becsuktam magam mögött az ajtót, felcsengettem, és ami után beengedtek felmentem."
:D
Szééép!
:)
Biztos az afrikai gyerekek is mentális betegek mert látják meztelenül a felnőtteket, uram atyám ezt a beszűkült látókörű embereket
Csak ebben a nagy modern társadalmakban zárkóznak el az emberek lassan mindenféle kontaktustól más emberekkel, sokan már egy idegen szemébe se mernek nézni, inkább lehajtott fejjel mennek az utcán
"Biztos az afrikai gyerekek is mentális betegek mert látják meztelenül a felnőtteket, uram atyám ezt a beszűkült látókörű embereket"
Természetesen ott a törvények is mások, hiszen más a kultúra.
Azt hiszem, hogy azért, ha egyszer csak az összes ottani szokás-törvényhez neked kéne igazodnod, hirtelen te is ilyen szűk látókörű lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!