Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tényleg létezik a földön 10....

Tényleg létezik a földön 10. 000 éves piramis Boszniában? És tényleg betonból van?

Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 21:13
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
65%
4.5 milliárd éves
2016. nov. 9. 21:18
 2/39 A kérdező kommentje:
De hogy lehet hogy 4,5 milliárd éves legyen egy piramis? (Itt valami nem stimmel. Nem?)
2016. nov. 9. 21:20
 3/39 A kérdező kommentje:
És betonból ráadásul.
2016. nov. 9. 21:20
 4/39 A kérdező kommentje:
Miből feltételezik hogy 4,5 milliárd éves? Ezt honnan gondolják. Mivel ha ez igaz, akkor felértékeli az egész mindent amit eddig a tudomány állított. Nem?
2016. nov. 9. 21:22
 5/39 anonim ***** válasza:
65%
Ráadásul jobb minőségű és tartósabb betonból van mint amit ma használunk.
2016. nov. 9. 21:36
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam ott, direkt megnéztem. Hát... Szerintem nem igaz, amit mondanak róla. A hegy valóban eléggé piramis alakú, de a környék tele van olyan alakú helyekkel Viszokóban. Szóval szerintem ez geológiai jellegzetesség arrafelé. Láttam az úgynevezett beton tömböket, amik megtörtek már. Nem vagyok geológus egyébként, de gyakran járom a természetet, és olyat láttam már természetes körülmények között is. Mindenesetre van ott egy szakasz, ami valóban elgondolkodtató: azt valóban lehet, hogy emberi kéz alkotta. Ez a "piramis" oldalán van. Szerintem egy régi, akár ókori (? miért is ne) út lehetett a hegy oldalán. De ez még nem jelenti azt, hogy az egy piramis. Ezenkívül vannak vájatok a piramis belsejében. Azt mondták, ezek folyosók. Valóban apró kavicsok voltak a falban, mintha beton lenne (sok kőzúzaLék volt látható ott). De rettenetesen újnak tűnt... :/ szerintem akkor csinálták, de nem akarok senkit vádolni.

Én nagyon szeretem a Balkánt, mint túrista, és örültem volna, ha ez a hír igaz. Ezért is mentem oda megnézni. De engem nem nagyon tudtak meggyőzni. Persze ki tudja, lehet, hogy tényleg piramisok azok a hegyek. Ehhez azonban szerintem több bizonyíték kell.

2016. nov. 9. 21:38
 7/39 A kérdező kommentje:
És ha lebontják az egész hegyet? Mert akkor egyértelművé válik hogy tényleg volt-e piramis ott, vagy nem.
2016. nov. 9. 21:44
 8/39 A kérdező kommentje:
Én hallottam olyat is hogy valami dinoszaurusz csontokat is találtak a hegy belselyében vagy mi?
2016. nov. 9. 21:46
 9/39 A kérdező kommentje:
"belsejében"
2016. nov. 9. 21:47
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én voltam ott, akkor még nem találtak csontokat. Valóban, a hegy lebontása, lehántása megoldás lenne. Azt mondta az idegenvezető, hogy erre jelen pillanatban nincs elég pénz. Önkéntesek dolgoznak ingyen, szállást kapnak és ebédet.de ez -legalábbis akkor- nem volt elég munkaerő.
2016. nov. 9. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!