Ha kitöltöttem a Mensa HungarIQ tesztet és 91 lett, az 14 évesen jó, vagy rossz?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 09:26
31/37 A kérdező kommentje:
Ez nem közösségi oldal!
2016. júl. 9. 10:31
32/37 anonim válasza:
**kavicsot
(elnézést, elrontottam az előző értelmes hozzászólásom)
33/37 anonim válasza:
Kérdező : szerintem ugyan nem jó, de nem is rossz a 91 pont. A hibaérték szerint lehet 100 is. Az pedig már átlagos. Sokat kiadósan tanulsz, akkor lehetsz is középvezető vagy kutató.
34/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes választ!
Ment a zöld.
2016. júl. 20. 17:29
35/37 anonim válasza:
Csak egy hülye teszt. Én mindig is jó voltam mindenféle teszt kitöltögetésében, ezért is voltam jó tanuló. Ettől még az életben nem jutottam semmire, egyáltalán nem érzem úgy hogy jobb lennék másoktól. Állítólag 145+ az IQ-m, mégis hülyének érzem magam rengeteg dologhoz, kezdve azzal amik az átlagembernek teljesen normális dolgok. Pl ilyen a párkapcsolat is :D
36/37 2*Sü válasza:
#35:
Egy dolgot kell megérteni:
intelligencia ≠ okosság
intelligencia ≠ műveltség
intelligencia ≠ sikeresség, eredményesség
A logikai intelligencia - amit egy mensás IQ teszt mér - csak azt a képességet méri, hogy mennyire vagy képes egy olyan problémát megoldani, amire nincs recepted, sőt akár a probléma mibenléte sem világos. Ez egy képesség, ami fontos, de nem az egyetlen. Ahogy írtam, attól, hogy magas az IQ-d, lehet műveletlen, lehetsz lusta, lehetsz antiszociális, barátságtalan, arrogáns, stb...
37/37 anonim válasza:
Pontosan. Az utolsó négy a felsorolásodból tökéletesen illik rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!