Szerintetek léteznek ufók?
Szerintem biztos, hogy léteznek!! Ekkora "mindenségben" csak mi lennénk??!!! Az lenne a logikátlan, ha így lenne!
Olvastam valahol, hogy a 60-as (?) években, amikor olyan sok UFO észlelés volt Amerikában, -amik alapján a sok film készült,- kétféle földönkívüli faj látogatott ide. A "kicsi zöldek, vagy szürkék", meg a "magas szőkék". (Ezekről nem is hallottam előtte!) Állítólag a szőkék jó szándékúak, de rájöttek, hogy még korai volt (részünkről) a találkozás. Nem vagyunk felkészülve rá. Szóval hiszem, hogy vannak, de remélem nem futok össze egy egyeddel sem! :D
Én is elképzelhetetlennek tartom hogy az egész világegyetemben ami "végtelen" csak egyetlen egy bolygón lenne élet..
Meg amúgy ha van is bizonyíték rá hogy vannak és a Földön is járnak..és kiderülne..Szerintem akkora pánik törne ki mint állat..
NEmtom ti hogy vagytok vele.. De én igen beszarnék ha itt leszállna vmi űrhajóféleség..
Az ember fél az ismeretlentől..Ez így is volt.. Így is lesz...
Öhömm!....... Elmesélek neked 2 sztorit öcsikém:) az 1.ik.
Apám 1 ik magyar ismeröse ausztráliába ment és ott volt a gépen 1 gép rablo az lövöldözött meglött 1 házaspárt és:nem véreztek mindenkinek feltünt elmentek a rendörségre és ott elmesélték nekik és:kerestek utánuk de sehol sem találtak semmit és se hirük se hamvuk. ettöl már kicsit hihetöbb nem?? akkor jön a másik:Az 51 es körzet mindig 15 évente kap 1 adat izét aztán beszélt az ezredessel és az mondta hogy:Jézusom!! itt van elöttem 1 ufoo!!!!!!! elrabolták keresték nem találták de végül megtalálták és semmire nem emlékezett. erre mit lépsz?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!