Természetesen elképzelhető, hogy létezik a Földön kívűl is élet,hiszen ha itt van, akkor máshol is kialakulhatott, és lehetnek értelmes lények, de hogy ufok, amelyen idejönnek...ezt nem hiszem
2010. ápr. 6. 06:30
22/55 anonim válasza:
szzerintem vannak csak nem olyan formában ahogy gondoljuk mert sok esély van rá hogy nemcsak a földön van élet
2010. ápr. 6. 10:23
23/55 anonim válasza:
Szerintem vannak! Csak távol, és a kapcsolat teremtés nembiztos h jó ötlet, hisz nem tudhatjuk h primitívek vagy fejlettek, megeshet, hogy rosz szándékuak. Valami olyasmit tudnék elképzelni mint a Csillagkapu. :D
2010. ápr. 8. 19:40
24/55 anonim válasza:
nem ufok biztos nem földönkivüliek igen de ufok zöld lények nincsenek akkor már mérnem száltak volna pédául a parlament elé mert azt mondják hogy mijen értelmes lények nem ???????hüjeség az egész
2010. ápr. 12. 17:38
25/55 anonim válasza:
UFO-k pedig vannak. Nekem már volt szerencsém 2X is látni, először Észak-M.o-on, másodszor Horvátországban.
Egy helyben állt, utána mozgott ide-oda le-fel, villogott, nem volt hangja, a horváto-i pedig egy pillantás alatt eltűnt, aztán 3-4X ugyanonnan jött megint, ugyanott állt meg és ugyanúgy tűnt el. Nem csak én láttam, sokan mások is.
Egyiknek se volt hangja, tehát akkor mi volt?
.
Az UFO-któl nem kell félni, ha bántani akarnának már régen megtették volna.
2010. ápr. 19. 18:50
26/55 anonim válasza:
Vannak UFO-k, meg gabonakörök is. Gondolkodjatok el fizikailag a rezgésszámon. Én itt látom a dolgok kulcsát. Mi úgy látunk és hallunk, hogy egy behatárolt rezgéstartomány közötti információt fogunk fel. pl. nem halljuk a delfinek beszédét, sem a denevérek hangját. Nem látunk tól az ultraibolyánál, sem a vörösön inneni fénynél. Azt godnolom, sokminden lehet a számunkra felfogható rezgéstartományokon túl, és azok nem érzékelhetők számnunkra. Ebbe a körbe tartozhatnak az UFO-k pl. A Bibliában is ott van: (nem teljesen pontosan idézem, valaki javíthatná) "most csak tükör által látunk homályosan, de majd megnyílik a szemünk arra, hogy mindent lássunk". Olyasmit is olvastam, hogy az a nagy "világvége" fölemeli majd a rezgésszámunkat, és ezáltal belelátunk majd a dolgokba.
2010. ápr. 22. 10:07
27/55 anonim válasza:
Szerintem igen. :) Most csak nem mi meg az állatok meg a halak meg a rovarok vagyunk :D Szerintem vannmak
2010. ápr. 22. 19:20
28/55 anonim válasza:
Nézz utána a Drake-egyenletnek (a földönkívüli létformák létezésének valószínűségét adja meg, és a hozzávetőleges számát a belátható univerzumban.)
2010. máj. 3. 17:10
29/55 anonim válasza:
04-12 17:38
Az ufo az azt jelenti, hogy azonosítatlan tárgy, semmi köze a zöld lényekhez, te idióta!!!
2010. máj. 3. 17:15
30/55 anonim válasza:
Ha itt a Földön van élet, máshol is.
Ha belegondolsz, hány galaxis van és azon belül hány naprendszer...
Ha van valahol(márpedig biztosan van) egy olyan csillag, ami hasonló méretű, fényű, erejű, stb. a mi Napunkkal, és egy bolygó ami közel úgy helyezkedik el hozzá képest, mint a Földünk, akkor ott biztosan akad élet is. Szerintem legalábbis.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!