Szerintetek léteznek ufók?
Nézz itt szét a tartalomban.
Az UFO azt jelenti Azonosítatlan repülő tárgy. Ilyenek léteznek.
Ha arra gondolsz, hogy létezik e (értelmes?) földönkívüli élet, arra a legpontosabb válasz az, hogy lehetséges, elvégre itt is van.
lehet nem ufók
lehet nagyon messze(mivel a világúr hatalmas) élnek értelmes lények mint mi, más nyelv hasonló, de más test felépítés, és talán jobbak nálunk, ügyesebbek, ember sose találna rájuk, jobban vigyáznak a bolygójukra, és értelmesebbek, talán léteznek, talán nem
de lehet h több Föld képességű bolygó is van, talán sokkal fejletebbek is
Az angol Unidentified Flying Object (azonosítatlan repülő objektum/tárgy) rövidítése.
UFO minden a levegőben megfigyelt objektum, jelenség, amit a szemtanú a saját ismeretei alapján nem tudott beazonosítani, nem tudta meghatározni mibenlétét.
A köznyelv az UFO szón általában földönkívüli űrhajót, esetleg tévesen földönkívüli lényt ért.
Ha jól elmélyedsz a gondolatban, és elképzeled, milyen is lehet a VÉGTELEN, akkor máris tisztán látod, hogy NEM VAGYUNK EGYEDÜL.
Az esélye, hogy a mi bolygónkon alakult csak ki életforma nagyon kicsi.
Én biztos vagyok benne, hogy vannak más élőlények a világegyetemben.
Optimista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!