Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek léteznek ufók?

Szerintetek léteznek ufók?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 14:26
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim válasza:

Én hiszem, hogy vannak földönkívüliek.

Ugye a tudósok manapság az életet vízhez és oxigénhez kötik. És akkor ott van az a kis "nemtudomhogyhívják" állatka is, amelyik valamilyen kőben él, és se vízre, se oxigénre nincs szüksége az életben maradáshoz (ha megtalálom a cikket linkelem).

Ebből kifolyólag gondolom, nem csak a "földi életforma" lehet jelen a világon, hanem valami sokkal másabb is, akár fejlettebb, akár fejletlenebb . . .

2010. máj. 6. 22:13
 32/55 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek.Rengeteg országban,kontinensen próbálnak már évtizedek óta kapcsolatot teremteni velük,jeleket küldeni a világűrbe,de semmi válasz.Minden gabonamezős dologról kiderült,hogy csak emberek csinálták a köröket.
2010. máj. 7. 10:05
 33/55 anonim válasza:
És kiegészítem a válaszomat,ha valaki az állatok és emeberek egyedfejlődéséhez kötné az ufókat,akkor annak üzenem,hogy tanultam idén bioszból,hogy ezt a papucsállatka vagy a zöldszemes ostorosnak köszönhető,vagy mindkettőnek.
2010. máj. 7. 10:07
 34/55 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek, de ha léteznek is azzal jobb lesz nekünk? és ha már láttak volna ufot azt biztos mutatták volna a tvben
2010. máj. 7. 14:35
 35/55 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet érteni a kérdést, nyilván úgy gondolja a kérdező, hogy idegenek vezette UFO.

Nos un.UFO-hit a nagyvárosi folklór szerves része, hiszen könnyen belátható, hogy lehet más hozzánk hasonló értelem.

Hogy miért nem jelentkeztek még?

1. minden értelem elpusztítja magát mielőtt messzire jutna

2. vagy mi kell, hogy elpusztuljunk, és ezt ó már tudja, mi még nem

3. olyasmit akar tőlünk, amit mi nem akarnánk (Hawking)

4. geometriai okokból: azaz oly nagy a tér idő, s oly ritka az értelem, hogy gyakorlatilag mindig elmennek egymás mellett

5. okosabb nálunk és betartja azt a szabályt hogy "csak saját szintjén szabad az embernek barátokat keresni"

2010. máj. 7. 18:14
 36/55 anonim ***** válasza:
Híres tudós-matematikus mondta egyszer, hogy Isten léte vagy nemléte algoritmikailag nem bizonyítható. szerintem ugyanez érvényes az ufókra meg a szellemekre is.
2010. máj. 11. 11:28
 37/55 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem mutatták a tv-ben még létezhet. Nem azt kérdezi, hogy a Földön léteznek-e... Nem a gabonakörös hülyeségekre kiváncsi. A kérdező szerintem annyit szeretne megtudni, hogy valahol az egész világegyetemben vannak-e élőlények rajtunk kívül. Nos, szerintem biztosan. Csak lehet, hogy épp olyan messze, hogy mi sosem tudjuk meg. Nem a Föld a világ közepe, ezt rég tudjuk. Nem hiszem, hogy a végtelen sok bolygó közül, csak ezen az egyen van élet. És ilyenkor nem a zöld fejű, nagy fekete szemű figurákra kell gondolni...
2010. máj. 12. 15:23
 38/55 anonim ***** válasza:
A marson is van élet ,mindenhol van élet, minden részecskéből áll, és minden részecske él
2010. máj. 15. 12:28
 39/55 anonim válasza:
Szerintem léteznek ufók mert sok könyvbe is olvastam róluk hogy bizonyítékok vannak arra hogy vannak mert azt hiszem a 80-as években láttak először Mexikóba csészealjat meg hát nagyon sok ufós filmet is készítettek szóval ezek is bizonyítják létüket.
2010. máj. 27. 20:48
 40/55 anonim válasza:
Figyelj, bármi előfordulhat. Ha ezt nekem 2 évvel ezelőtt mondják, akkor azt mondtam volna az illetőnek: lődd le magad! -.-" ... De most már egész máshogy vélem, nem csak annak következtében, hogy 2 évvel idősebb lettem(Y):D, hanem 2,5 hónapja pontosan nem tudtam aludni, és az ablakból bámultam az éji világot, mikor feltűnt, hogy nagyon fénylik valami, kinyitottam az ablakot, kihajoltam, és a házunk felett (kb 200-300m-rel felette) ilyen csészealj szerű fényes dolog lebegett, de nem is igazán csészealj alakja volt, hanem mint egy elipszis, nagyon megijedtem, hamar becsuktam az ablakot, és bebújtam az ágyba. Hát nem tudom mi volt az, lehet ufó, lehet nem XD... de mindenesetre ha ezt a kérdést felteszik, amit te is tettél, azt válaszolom rá : nincs kizárva (:
2010. jún. 8. 18:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!