Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit foglalnak magaba ezek a...

Mit foglalnak magaba ezek a szakok? Es mire hasznalhatom? Megeri-e?

Figyelt kérdés

Ki irtam nehany szakot ami tetszene de nem tudom mit fogal magaba ... az az milyen tantargyakat illetve mire tudom ,hasznalnni...

Bolcsesztudomany : -neprajz

Tortenelm belul regeszet...

Tortenelem belul Archivisztika...

Tortenelem es Muveszet tori...

Tortenelem...

Nemzetkozi kapcsolatok es Europai kapcsolatok...

Tortenelem belul : Informaciotudomany es dokumenttudomany

Szociologia munka

Szociologia-Antropologia

Szociologia-Human eroforras

Pszihologia

Nevelesitudomany-Pedagogia

Filmuveszet es media

Szinumeszet (szinkepzes)

Redezo

Filmuveszeti,fotomuveszet,media

2016. jan. 7. 21:55
1 2 3
 21/29 csatrad ***** válasza:
65%
Minden felsőoktatási szak független mien arról szól, hogy már régóta csinálod még mielőtt odamentél volna. Vagyis a felsőoktatásnak az a szerepe, hogy megadja neked a környezetet és az eszközöket és a kapcsolatokat azokkal akik szintén úgy szeretik mint te és ez ahoz kell, hogy professzionális legyél (azaz abból élhess). Ha nem tudod hova akarsz menni vagy mien szakot akarsz, akkor inkább azt kérdezd meg itt, de legfőképped magadtól, hogy mi a francot keresel a felsőoktatásban?
2016. jan. 10. 02:59
 22/29 A kérdező kommentje:

Hidd el minden nap megkérdem magamtól, hogy mi a fenét kérések a felsőoktasban.... Mehetem volna egy olyan liceuba ahol szakot tanítanak...

A válasz az ,hogy egyetemet akarok egy olyant ahol jol is keresek es tudok segíteni is másoknak.... :)

2016. jan. 11. 03:06
 23/29 A kérdező kommentje:
Amugy csak olyan egyetemet választhatók ami Kolozsváron van :/ Csak azt tudják és csak azt akarják támogatni a szüleim, mivel, hogy kolozsvári vagyok... Persze van románul is de en szívesebben mennék magyar szakra :)
2016. jan. 11. 03:13
 24/29 anonim ***** válasza:
9%
és kitől hallottad ezt, hogy bölcsészként jól lehet keresni?
2016. jan. 11. 05:33
 25/29 A kérdező kommentje:
Senki semm... De ezek kozul amit kivaloszottam melyik keres jobban ??
2016. jan. 12. 21:35
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, belinkeltem neked statisztikákat, abból azért csak kiderül... Javaslom, hogy nézz utána még több hivatalos statisztikának, mert azok mégis csak mérvadóbbak, mint az elterjedt vélekedések.
2016. jan. 12. 22:22
 27/29 Saavedro ***** válasza:
100%

Én is tudok akármiről statisztikát készíteni, úgy, hogy azt reprezentálja, amit én szeretnék. NE hagyatkozz ilyen baromságokra, mert az ilyeneket nagyon lehet csűrni-csavarni.

Miben vagy JÓ? Mihez van tehetséged? EZ a lényeg!

2016. jan. 15. 14:00
 28/29 anonim válasza:
0%
Minden normalis hivataloss statisztia szerint a mérnöki es informatikai diplomások keresnek a legtöbbet es a valóság is ezt mutatja. Crisopher hülyeséget állít.
2016. febr. 21. 14:52
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, ha valamit nagyon-nagyon jól, kiemelkedően csinálsz, akkor be fogsz futni. Legyen az bármi, a minőséget keresni fogják. :)
2016. jún. 16. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!