Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit foglalnak magaba ezek a...

Mit foglalnak magaba ezek a szakok? Es mire hasznalhatom? Megeri-e?

Figyelt kérdés

Ki irtam nehany szakot ami tetszene de nem tudom mit fogal magaba ... az az milyen tantargyakat illetve mire tudom ,hasznalnni...

Bolcsesztudomany : -neprajz

Tortenelm belul regeszet...

Tortenelem belul Archivisztika...

Tortenelem es Muveszet tori...

Tortenelem...

Nemzetkozi kapcsolatok es Europai kapcsolatok...

Tortenelem belul : Informaciotudomany es dokumenttudomany

Szociologia munka

Szociologia-Antropologia

Szociologia-Human eroforras

Pszihologia

Nevelesitudomany-Pedagogia

Filmuveszet es media

Szinumeszet (szinkepzes)

Redezo

Filmuveszeti,fotomuveszet,media

2016. jan. 7. 21:55
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Akkor melyik szak éri meg?? Már mind melyiket fizetik jól??
2016. jan. 8. 12:35
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
mernoki, informatikai, esetleg orvosi vegzettsegek.
2016. jan. 8. 12:51
 13/29 anonim ***** válasza:
81%

Tök jó, hogy hajtjátok itt a mérnökit, csak a baj az, ha a srác (vagy csaj) nem ért a matekhoz, akkor bent marad kb. 1-1,5 évig az egyetemen, és kibukik. Aztán máris van 1 elvesztegetett éve, és utána kezdheti elölről az egész procedúrát. Nem mindenki alkalmas mérnöknek, ezt be kell látni, az pedig, hogy csak mérnöki tudományokkal lehet normális állást találni, egyszerűen nem igaz.

De inkább nézzük meg a statisztikákat.

[link]

Hoppá, mit látunk. A társadalomtudományi területek második helyen állnak, csak a természettudományi területek előzik meg őket. A műszaki, informatika, orvostudományi területek mögöttük állnak, ami a keresetet illeti. Az információt még a jog is megelőzi. A bölcsészdiploma pedig még mindig hasznosabb, mint az agrár.

[link]

És ebből mi derül ki? Hogy a legjobban a pénzügyi és biztosítási szektorban keresnek, ezt pedig a kommunikáció követi második helyen.

Egyszerűen az, hogy csak a mérnököknek van normális keresete nem igaz.

A kérdező által felsorolt tárgyaknak csak egy része bölcsésztudományi, egy másik társadalomtudományi.

2016. jan. 8. 15:17
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
*információt helyett informatikát akart lenni
2016. jan. 8. 15:17
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

"Tök jó, hogy hajtjátok itt a mérnökit, csak a baj az, ha a srác (vagy csaj) nem ért a matekhoz"

A kerdes az volt mivel lehet jol keresni, a kutya nem kerdezte hogy ert-e a matekhoz.

Abba meg nyugodj bele hogy a mernokok es az informatikusok keresnek a legjobban, lobogtathatsz akarhany statisztikat.

2016. jan. 8. 16:15
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

"Abba meg nyugodj bele hogy a mernokok es az informatikusok keresnek a legjobban, lobogtathatsz akarhany statisztikat."

Hát ha a tényeknek nem hiszel, úgy nehéz lesz meggyőzni...

2016. jan. 8. 17:05
 17/29 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom milyen párhuzamos valóság alapján írják az eduline ilyen statisztikáit, az egyetlen informatikai képzés amivel nem keresnek jól, az az "informatikus" könyvtáros, ami egy bölcsész szak.
2016. jan. 8. 17:24
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

"Hát ha a tényeknek nem hiszel, úgy nehéz lesz meggyőzni..."

17. eve dolgozom a versenyszferaban, tudom mirol beszelek.

2016. jan. 8. 19:26
 19/29 A kérdező kommentje:

Lány vagyok. Mérnökire gondolkodtam .....

Mivel, hogy terveket kell rajzolni de a mérten az komplikált már mind amit nyolcadikba tanultam azok a hülye bizonyítások.... Rajthoz van tehetségemeg mivel 5-8 osztályba művészetin voltam , most kilencedikben viszont Biosz -kémia szakon vagyok :)) Mértant nem nagyon tanulunk...

2016. jan. 9. 01:41
 20/29 anonim ***** válasza:
71%
te aztán jó sokat tudsz a mérnöki tudományokról
2016. jan. 9. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!