Ha a tükör előtt állok 10 cm-rel, akkor én és a tükörképem közt hány cm a távolság?
Figyelt kérdés
Ugye van a tükör és én köztem 10 cm, de a tükörképem és a tükör között is van 10 cm.Ez már 20 cm. Akkor a tükörképem messzebb látom, mint mondjuk ha más szemével nézném magam?2015. nov. 26. 15:17
1/6 EagleHUN válasza:
Sőt még egy picit több is mert a tükröző felület az üveg mögött van. Így a tükörképedtől olyan 21-22 cm-re állsz.
Az alkérdésed nem tudom értelmezni erről a "messzebb látja más a tükörképed mint te". Ezt hogy érted?
2/6 Tislerics Máté válasza:
Hát ez meg milyen kérdés? :D
Ha valaki 20 cm-re állna tőled, akkor azt látná belőled amit te a tükörben 10 cm-ről... (nehéz lett volna rájönni?) :D
3/6 Pelenkásfiú válasza:
Fényképezd le magad (az "igazit") úgy, hogy kinyújtod a kezed a tükörig, aztán pedig fényképezd le magad a tükörben úgy, hogy a fejed mellett van a telefon, aztán hasonlítsd össze a kettőt! :D
4/6 Wadmalac válasza:
Két utolsót ki pontozta le és miért?
Ehh...
5/6 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam, és köszi a válaszokat!
2015. nov. 27. 09:59
6/6 Wadmalac válasza:
Én is odazöldeztem, teljesen korrekt válaszok, megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!