Tényleg volt előző életünk?
Az a szép a kérdésedben, hogy erre sosem kapsz választ.
Engem is foglalkoztatnak ilyen dolgok.
Azt írják néhány ősi írásban(Védák), hogy a csecsemő a születése előtt 100 életére emlékszik vissza. Ahogyan megszületik, rövid időn belül elveszíti ezt a képességét.
Egyébként szintén ezek az írások adnak leírást a minket körülvevő energiaburkokról is. Több ilyen van körülöttünk, az egyik, amelyet ma már nem csak ismerünk, de fényképezni is tudunk, az az auránk.
Előző életeink adatai is tárolva vannak egy ehhez hasonló energiaburokban, ez a magyarázata annak, hogy sok ember halála előtt "lepergett filmként" látja jelenlegi életét. Ekkor rögzül a leélt cselekedethalmaz a többi élethez társulva. A regressziós hipnózissal is ebből az "információ bázisból" lehet visszakeresgetni az előző életeinket.
Ez az energiamező nem az anyagi testünkhöz tartozik, hanem a fnom fizikai testünk tartozéka, s ezzel inkarnálódunk újabb testekbe. A karmánk is ezen információk segítségével áll össze, amely alapján a megfelelő anyagi testbe születünk le.
uzenem minden elottem szolonak.. most mar szazadszorra is hogy NEM NEM VOLT ELOZO ELETETEK.. be lehet fejezni az almodozast ez az egy van.. ennyi detto ... tobbet nem kaptok !!!
JOISTENKE
JÓISTENKE!
Be vagy rúgva? Mit jelent a "detto"? - mert nem azt amire gondolsz!
"..nem biztos,hogy ember voltál előző életedben és az sem biztos,hogy emlékszel rá, de jó lenne hinni benne..."
Amikor a lelki világból leszületik az egyéni lélek először emberi létformába kerül. Attól függően, hogy milyen cselekedeteket hajt végre kerülhet magasabb emberi létformákba, amely a 8 400 000-ből 400 000-et tesz ki. Ha teljesen önmegvalósítottá válik, visszekrülhet a lelki világba.
Ha nem tud emberként élni, vagyis lezüllik, akkor egyre lejjebb kerül az állati létformákaban. Ha viszont lentről jön egyre feljebb, akkor négy olyan létforma van, amelyből emberi születés várható következő életben : elefánt, oroszlánt, majom, tehén. A hinduk minden állatot tisztelnek egyébként, de ezt a négy létformát kiváltképp.
Én azt gondolom, ez hit kérdése, ha valaki pedig hisz benne, azt illik tiszteletben tartani.
Nem hiszek Istenben, mégis tiszteletben tartom mások hitét.
Én hiszem, hogy volt előző életünk, hogy vannak karmikus kapcsolatok, hogy az emberek, rokonok, akik ezen életemben körülvesznek, lelkük már több száz éve az enyémmel valamiért - valahogyan kapcsolódik...
Hiszem, hogy előző életünkből fennmaradt feladatunk van.
Ha valaki nem hisz benne, nem értem, miért is lép be ebbe a kérdésbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!