Előző életünk/életeinkből ránk maradt feladatainkat milyen jelekből lehet kikövetkeztetni?
Figyelt kérdés
Honnan tudhatom/sejthetem, hogy mely emberek-lelkek kísérnek már több inkarnáció óta?2008. nov. 18. 13:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem ebben az életben is van épp elég feladatunk, lehet inkább azokra kéne koncentrálnod, mielőtt nagyon belemerülsz az előző életeidbe amik, ha voltak akkor vége.
2/5 anonim válasza:
Volt egyaltalan elozo eletunk...?
3/5 anonim válasza:
Én szerintem volt előző életünk,és én biztos egy szar ember lehettem,mert most annyi büntetést kapok/kaptam,hogy ez az életem nem lesz elég ,hogy levezekeljem,úgyhogy már gondolkoztam rajta,hogy talán fel kéne adnom a mostanit,hátha a következő jobb lesz,vagy rosszabb..
de remélem jobb lesz majd..
4/5 anonim válasza:
hat akkor en nagyon rossz ember lehettem..de semmi keppen nem adnam fel az eletem...
5/5 anonim válasza:
Figyeld a jeleket! Pl. nekem van olyan személy az életemben, akitől egyszerűen nem tudok elszakadni, mindig találkozunk valahol, ahol nem is számítunk rá. De sok ilyen példa van, sokáig lehetne róla beszélni. Egy megbízható látnokhoz is elmehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!