Éreztétek már úgy, hogy van valami ami az előző életetekbe meghatározó lehetett és kihat a mostani életetekre?
Igen.Nekem olyan tulajdonságom van,hogy helyzetek bevillanak 2-3 nappal azelőtt,mielőtt beteljesednének,és pont úgy teljesednek be,ahogy én azt elképzeltem.Egyszer bevillant,hogy unokatesóméknál tévézek egyedül,de aztán bejön unokaöcsém,meg tisztára emlékszem arra a látomásszerű valamire.És PONT ÚGY TELJESEDETT BE!
Egyik tanáromról megálmodtam,hogy milyen ruhába lesz másnap,és abba lett másnap.
Szóval van egy ilyen 7. érzék fajtám,ami már szerintem születésem előtt kialakult,mert egyszer álmodtam olyat,hogy egy kocsiban ülök(de magamat nem láttam!),és egy terhes nőnek a hasát láttam,meg felnéztem és láttam a Budapest feliratot,ahol én születtem.Azért ez kifejezetten érdekes.Sajnos nem tudom megkérdezni,hogy ez valóban így történt-e,mert örökbefogadtak,aminek viszont örülök.De néha nem,az mindegy.:P
Utolsó!
Amire te gondolsz, az valószínűleg a Deja'Vu fogalma, amikor is egyszercsak bevillan, mintha ezt a pillanatot egyszer már átélted volna. És ez nem csak a te szuperképességed, hanem ez a legtöbb embernek van.
Hogy honnan eredeztethető? Nem tudni. De lehet hogy onnan, hogy az emberek sorsa előre elrendeltetett.
rettegek az óceán mélyétől,de közben érdekel..félek a nagy hajóktól,de valamiért vonzódok hozzájuk,sírógörcs kerülget ha Titanicról Britanicról,vagy bármilyen hajókatasztrófáról esik szó,a 10-es 20-as évek holmijai,eszközei vonzanak,mint valami nosztalgiaélmény.
Egyiptommal ugyanígy hasonló vonzást érzek,Atlantiszról meg ne is beszéljek.. :)
Amúgy ha már Atlantiszt említem,hiszem,hogy a filmekben bemutatott helyek: Utazás a föld középpontja felé c. film,Időgép c.film által megmutatott távoli jövő,Esetleg a most nagy sláger az Avatár által bemutatott helyek kicsit másképp,de nem csak az ember fantáziájában létezhetnek..az is lehet,hogy annyira kívánjuk az ilyen helyek létezését tömegesen,hogy gondolatenergiával egy másik dimenzióba mi teremtettük meg,és léteznek..ez csak magamfajta filozófikálás :))) nem kell egem komolyan venni,de hátha van aki hasonlóan gondolja..az ilyen dolgok terén sokszor összeáll egy számomra logikus elmélet..lehet papírra kéne vetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!