Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Topictalálkozó - kit érdekelne?

Silber kérdése:

Topictalálkozó - kit érdekelne?

Figyelt kérdés

Első körben kérném az esetlegesen idetévedő moderátort, hogy ne törölje a kérdést annak ellenére, hogy nem megoldandó problémával kapcsolatos a kérdés. Azonban a specifikusságára való tekintettel más topicban NINCS létjogosultsága.

Tisztelt fórumtársaim! A minap az jutott eszembe, hogy a közeljövőben megejthetnénk egy "topictalálkozót". Többetekkel már évek óta járok ide, adjuk a válaszokat és tanulunk egymástól, jó lenne megtudni miféle embereket rejtegetnek a hozzászólások. Úgy vélem nem csak kellemes, de hasznos időtöltés is lenne egyben (kapcsolat- és közösségépítés). Mindez persze nem rúgja fel az oldal alapvető filozófiáját az anonimitásról, hiszen többen saját akaratunkból vállaljuk a nickünket.

Én személy szerint a Dunaújváros-Székesfehérvár-Budapest, illetve Tiszaújváros-Miskolc-Budapest háromszögekben tudnék elsősorban mozogni, az időpont a speciális munkabeosztás miatt változó, de nem megoldhatlan.

Úgy vélem, ha 10-12 ember jelezné a részvételi szándékát megejthető lenne.

2015. okt. 19. 18:34
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

A fenébe is, családi okok miatt el kellett halasztanom a pesti utazást! :-(

Rémélem, a résztvevők beszámolnak a találkozó lezajlásáról, mint ahogy azt is remélem, hogy nem ez lesz az utolsó.

A legközelebbin ott leszek! :)

2015. dec. 4. 15:13
 42/49 A kérdező kommentje:
Én egyszerűen felismerhető vagyok. Mindig egy fekete színű, ezüst csíkos Adidas hátizsákkal mászkálok.
2015. dec. 4. 16:14
 43/49 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem, egy fél óra késedelem nekem is beüt a vonat miatt. Tehát fél 1-re érek oda kb.
2015. dec. 4. 16:16
 44/49 anonim ***** válasza:

Akkor aki úgy véli, hogy elsőnek érkezett, foglaljon asztalt, és feltűnősködjön, ha olyan valaki jön, akiről feltehető, hogy oda tartozik.

Glifa.

2015. dec. 4. 16:36
 45/49 anonim ***** válasza:

Hány biztos résztvevő van eddig? A helyfoglalás miatt.

DeeDee

2015. dec. 4. 17:03
 46/49 anonim ***** válasza:
Én is megyek, bár ha jól értettem a déli időpontot nem biztos hogy nem fogok késni.
2015. dec. 4. 18:28
 47/49 anonim ***** válasza:

Jelentés.

A találkozó kellemes légkörben lezajlott. Mind a hely, mind a társaság szelleme kellően emelkedett volt ahhoz, hogy - összesített kommünikéként - elmondhassuk, elégedettek voltunk, jól éreztük magunkat, és volt mondanivalónk egymás számára.

Bár a nyelvhelyesség és stílus kifejezetten nem került szóba, viszont - talán nem beképzeltség - megfelelően alkalmaztuk.

Mint várható volt, sem egymás ismeretének hiánya (ami ugye nem igaz, az írás sokat elárul), sem témahiány, sem feszélyezettség nem akadályozott a kellemes és széles terjedelmű csevegésben. Megkockáztatom, helyenként vitában. És nem az számított, kinek van igaza. Az inkább, ki vetett fel új szempontot.

A magam nevében - de remélhetően a jelen lévő urak is megerősítenek ebben - a légkör még kellemesebb lehetett volna, ha hölgyek is jelen vannak.

Mindent összevetve, remélem lesz egy pillanat, mikor többeknek a mindenkori prioritásaik közé belefér egy további is: új embereket megismerni. Meggyőződésem, hogy ez tud kellően értékes, izgalmas és érdekfeszítő, valamint szórakoztató is lenni ahhoz, hogy elegendő motivációt adjon egy újabb összejövetelnek.

További eredményes fórumozást: Glifa

2015. dec. 5. 19:45
 48/49 anonim ***** válasza:
Hányan voltatok ott amúgy? És név szerint kicsodák? Milyen témákat hozatok föl egymásnak?
2015. dec. 5. 23:12
 49/49 Wadmalac ***** válasza:
Sajnálom, hogy lemaradtam, de mint előre jeleztem, nálam gyakran borul a bili. Igyekszem következőn megjelenni.
2015. dec. 8. 07:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!