Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Topictalálkozó - kit érdekelne?

Silber kérdése:

Topictalálkozó - kit érdekelne?

Figyelt kérdés

Első körben kérném az esetlegesen idetévedő moderátort, hogy ne törölje a kérdést annak ellenére, hogy nem megoldandó problémával kapcsolatos a kérdés. Azonban a specifikusságára való tekintettel más topicban NINCS létjogosultsága.

Tisztelt fórumtársaim! A minap az jutott eszembe, hogy a közeljövőben megejthetnénk egy "topictalálkozót". Többetekkel már évek óta járok ide, adjuk a válaszokat és tanulunk egymástól, jó lenne megtudni miféle embereket rejtegetnek a hozzászólások. Úgy vélem nem csak kellemes, de hasznos időtöltés is lenne egyben (kapcsolat- és közösségépítés). Mindez persze nem rúgja fel az oldal alapvető filozófiáját az anonimitásról, hiszen többen saját akaratunkból vállaljuk a nickünket.

Én személy szerint a Dunaújváros-Székesfehérvár-Budapest, illetve Tiszaújváros-Miskolc-Budapest háromszögekben tudnék elsősorban mozogni, az időpont a speciális munkabeosztás miatt változó, de nem megoldhatlan.

Úgy vélem, ha 10-12 ember jelezné a részvételi szándékát megejthető lenne.

2015. okt. 19. 18:34
1 2 3 4 5
 11/49 Wadmalac ***** válasza:

"Egy pár alkalommal még ki fogom emeltetni a kérdést hátha páraknak elkerülte a figyelmét, de ez már egy jó kezdő létszám."

Én most vettem észre tök véletlenül és örülök neki.

2015. nov. 16. 14:35
 12/49 anonim ***** válasza:

"Nem is akarok neveket kiemelni, mert annyi értelmes-érdekes arc van itt, hogy tutira kifelejtenék valaki fontosat a sorból."

Nem is beszélve a névtelen hősökről. :))

(DTitán)

2015. nov. 16. 17:25
 13/49 Wadmalac ***** válasza:
Természetesen. :)
2015. nov. 17. 07:27
 14/49 A kérdező kommentje:
Hölgyeim/uraim. Akkor én bejelenteném, hogy november 26-27-28 lenne alkalmas számomra.
2015. nov. 19. 23:36
 15/49 Wadmalac ***** válasza:
Hajjaj, nekem sajnos novemberben már semmi sem jó. De nem halok bele, ha csak a másodikra fogok eljutni. :)
2015. nov. 20. 09:20
 16/49 A kérdező kommentje:
December 4-5-6 is játszik.
2015. nov. 20. 23:38
 17/49 anonim ***** válasza:

"Nem is beszélve a névtelen hősökről. :))"

Most lebuktatok... :D

(Nem mintha nagy cucc lenne "kinyomozni", hogy a törzsközönség soraiból melyik nickhez hány százalék tartozik. :P)

.......

Silber, fiúbuli lesz, vagy csajok is mehetnek? :)

Úgy 3-4 éve még nagyon rákattantam volna egy ilyen alkalomra, de az utóbbi 1-2 évben nem lelkesít annyira, ezért sem írtam eddig, csak figyeltem a kérdést... De most kezd megint tetszeni az ötlet. :)

2015. nov. 21. 08:48
 18/49 anonim ***** válasza:

December első hetében Budapesten leszek. Máskor elég nehéz lenne egyeztetni a találkozót, mert meglehetősen messze élek, és nyár előtt nem jövök újra.

Persze csak akkor érdekel a dolog, ha - mint Berta írja -, nem kimondottan "kanbuli" lenne.

2015. nov. 21. 09:22
 19/49 anonim ***** válasza:

November végére már van programom, de december eleje jó. Különösen 5,6.

Lányok! Kanbulivá attól válik valami, ha lányok nem jönnek el. Nem tisztem Silber nevében beszélni, de ő "fórumtársakat" említett, nemekről nem szólt.

Üdv: Glifa

2015. nov. 21. 11:14
 20/49 A kérdező kommentje:

Természetesen bármely nemű tag szívesen lenne fogadva. Minden összejövetelt csak jobbá tesz az, ha hölgyek társaságát is élvezheti a férfi.

Akkor olybá tűnik, a december 4-5 befutónak tekinthető, pesti helyszínnel. Viszont abban segítségeteket kérem, hogy megfelelő helyszínt is találjunk, ugyanis a helyismeretem legnagyobbrészt a vasút- és metrómegállókra korlátozódik.

2015. nov. 21. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!