Topictalálkozó - kit érdekelne?
Első körben kérném az esetlegesen idetévedő moderátort, hogy ne törölje a kérdést annak ellenére, hogy nem megoldandó problémával kapcsolatos a kérdés. Azonban a specifikusságára való tekintettel más topicban NINCS létjogosultsága.
Tisztelt fórumtársaim! A minap az jutott eszembe, hogy a közeljövőben megejthetnénk egy "topictalálkozót". Többetekkel már évek óta járok ide, adjuk a válaszokat és tanulunk egymástól, jó lenne megtudni miféle embereket rejtegetnek a hozzászólások. Úgy vélem nem csak kellemes, de hasznos időtöltés is lenne egyben (kapcsolat- és közösségépítés). Mindez persze nem rúgja fel az oldal alapvető filozófiáját az anonimitásról, hiszen többen saját akaratunkból vállaljuk a nickünket.
Én személy szerint a Dunaújváros-Székesfehérvár-Budapest, illetve Tiszaújváros-Miskolc-Budapest háromszögekben tudnék elsősorban mozogni, az időpont a speciális munkabeosztás miatt változó, de nem megoldhatlan.
Úgy vélem, ha 10-12 ember jelezné a részvételi szándékát megejthető lenne.
"Egy pár alkalommal még ki fogom emeltetni a kérdést hátha páraknak elkerülte a figyelmét, de ez már egy jó kezdő létszám."
Én most vettem észre tök véletlenül és örülök neki.
"Nem is akarok neveket kiemelni, mert annyi értelmes-érdekes arc van itt, hogy tutira kifelejtenék valaki fontosat a sorból."
Nem is beszélve a névtelen hősökről. :))
(DTitán)
"Nem is beszélve a névtelen hősökről. :))"
Most lebuktatok... :D
(Nem mintha nagy cucc lenne "kinyomozni", hogy a törzsközönség soraiból melyik nickhez hány százalék tartozik. :P)
.......
Silber, fiúbuli lesz, vagy csajok is mehetnek? :)
Úgy 3-4 éve még nagyon rákattantam volna egy ilyen alkalomra, de az utóbbi 1-2 évben nem lelkesít annyira, ezért sem írtam eddig, csak figyeltem a kérdést... De most kezd megint tetszeni az ötlet. :)
December első hetében Budapesten leszek. Máskor elég nehéz lenne egyeztetni a találkozót, mert meglehetősen messze élek, és nyár előtt nem jövök újra.
Persze csak akkor érdekel a dolog, ha - mint Berta írja -, nem kimondottan "kanbuli" lenne.
November végére már van programom, de december eleje jó. Különösen 5,6.
Lányok! Kanbulivá attól válik valami, ha lányok nem jönnek el. Nem tisztem Silber nevében beszélni, de ő "fórumtársakat" említett, nemekről nem szólt.
Üdv: Glifa
Természetesen bármely nemű tag szívesen lenne fogadva. Minden összejövetelt csak jobbá tesz az, ha hölgyek társaságát is élvezheti a férfi.
Akkor olybá tűnik, a december 4-5 befutónak tekinthető, pesti helyszínnel. Viszont abban segítségeteket kérem, hogy megfelelő helyszínt is találjunk, ugyanis a helyismeretem legnagyobbrészt a vasút- és metrómegállókra korlátozódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!