Topictalálkozó - kit érdekelne?
Első körben kérném az esetlegesen idetévedő moderátort, hogy ne törölje a kérdést annak ellenére, hogy nem megoldandó problémával kapcsolatos a kérdés. Azonban a specifikusságára való tekintettel más topicban NINCS létjogosultsága.
Tisztelt fórumtársaim! A minap az jutott eszembe, hogy a közeljövőben megejthetnénk egy "topictalálkozót". Többetekkel már évek óta járok ide, adjuk a válaszokat és tanulunk egymástól, jó lenne megtudni miféle embereket rejtegetnek a hozzászólások. Úgy vélem nem csak kellemes, de hasznos időtöltés is lenne egyben (kapcsolat- és közösségépítés). Mindez persze nem rúgja fel az oldal alapvető filozófiáját az anonimitásról, hiszen többen saját akaratunkból vállaljuk a nickünket.
Én személy szerint a Dunaújváros-Székesfehérvár-Budapest, illetve Tiszaújváros-Miskolc-Budapest háromszögekben tudnék elsősorban mozogni, az időpont a speciális munkabeosztás miatt változó, de nem megoldhatlan.
Úgy vélem, ha 10-12 ember jelezné a részvételi szándékát megejthető lenne.
Én is el tudnék képzelni egy összejövetelt nem túl nagy társasággal. Glifa vagyok.
Üdv.
Én úgy vélem, talán ez az egyetlen olyan topic az oldalon amelyben normál esetben nem a válaszoló személye, hanem a szakmaisága a fontos. Az, hogy valakinek van egy kialakult idillképe a másikról és az eltér a valóságtól... Ez már mindenkivel megesett, aki neten szedett össze valakit. :)
Véleményem szerint több előnnyel járna a találkozó, mint hátránnyal. Aki nem így gondolja, nem kényszerítjük rá, a részvétel opcionális.
P.S.: Szigula is bejelentkezett, privátban (pesti helyszínnel).
Szeretnék elmenni, mert kíváncsi vagyok a nickek mögött "megbúvó" emberekre is. Milyenek vagyunk "élőben", mennyire egyezik a kialakított kép a valósággal? Tanulságos lenne.:)
Nem utolsó sorban, azért intelligens emberekkel beszélgetni egy nagyon jó dolog.
dellfil
U.i.: Mikor és hol?
Nekem csak jó emlékeim vannak az ilyen találkozókról, úgyhogy szívesen rész vennék ezen is.
DeeDee
Akkor ez eddig hat résztvevő:
- Szigula
- Talintulli
- Glifa
- Delfill
- DeeDee
- Silber
Egy pár alkalommal még ki fogom emeltetni a kérdést hátha páraknak elkerülte a figyelmét, de ez már egy jó kezdő létszám.
Csatlakozom az ötlethez, csak az időpont-egyeztetésnél én leszek az egyik legnehezebb eset.
Győr-Esztergom-Budapest vonal mentén a helyszínre vevő vagyok.
Volt ilyen felvetés több mint egy éve aztán valahol elhalt a dolog. Vagy csak én maradtam le... :D
De mindenképpen érdekel, valóban sok ember van, akivel szívesen ülnék le élőben, mert az eddigiekből láthatóan nagyon szórakoztató beszélgetések, viták születnének. Nem is akarok neveket kiemelni, mert annyi értelmes-érdekes arc van itt, hogy tutira kifelejtenék valaki fontosat a sorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!