Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mensa IQ tesztre "felszereles"?

Mensa IQ tesztre "felszereles"?

Figyelt kérdés

Uton vagyok IQ teszthez, lenne par kerdesem. Csak tollat es szemelyi igazolvanyt kell hozni? Hany kerdes lesz es mennyi idonk lesz megirni? 12 oratol 14:00ig van kiirva az idopontom, de lattom, hogy van elotte valami agytorna. Az ebben a 12-tol van benne, vagy ez a 2 ora már csak a teszt?

Elore is koszi a valaszokat, es bocsi, hogy nem irtam ekezeteket!

2015. máj. 2. 10:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
Érkezett azóta eredmény? :)
2015. júl. 31. 22:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen, érkezett. Megütöttem azt a szintet, ami ahhoz kell, hogy beléphessek (130-134). :)

Már a tagdíj pénzt is elküldtem, csak sajnos még nem jeleztek vissza semmit.

2015. aug. 1. 00:34
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem a tagdíj befizetés után azt hiszem 4 napot kellett várnom, hogy küldjenek egy e-mailt, szóval majd megjön :)
2015. aug. 1. 12:39
 14/15 A kérdező kommentje:

Én sajnos csak postai úton tudtam küldeni, gondoltam, hogy hosszabb idő lesz, de már több, mint 1 hónapja elment, de még semmi. Szerintem írok nekik.

Bár most lehet több papír munka van, mivel olvastam, hogy egy magyar nő lesz a nemzetközi Mensa elnök, szóval lehet nem kéne őket nyaggatni. Mi a véleményed erről?

2015. aug. 3. 10:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Postai úton akkor küldenek, mikor megjelenik a következő asztallap, az pedig pár hónaponta szokott jönni. Lassan már kéne jönnie a következőnek, de szerintem is azért nem jött még, mert most el vannak havazva. Várj még egy kicsit, és ha akkor sem jön, akkor mindenképpen írjál nekik.
2015. aug. 3. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!