Hol tudok venni kémia felszerelést?
Tudnátok nekem ajánlani pesti boltokat, webshopokat, melyekben kémia felszerelést tudok venni?
(Lombik, kémcső, petri-csésze, főzőpohár, vegyszerek, stb.)
Köszönöm!
Ha még iskolás vagy, a kémiatanár biztosan tud segíteni. Viszont néhány anyagot nem tudsz majd beszerezni.
Amúgy 10 másodperc google után ezt találtam:
Anyagokat gyakorlatilag bárhol lehet beszerezni. Gyógyszártárak, festékboltok, egyéb háztartási vegyszerboltok. De csak óvatosan a kísérletezéssel.
Köszönöm a választ, igen, még iskolás vagyok.
Ahogy látom, elég drágák a felszerelések. :(
Ha veszel vegszereket, na az lesz drága
Asur vegyszerbolt a Józsefkörúton, és csak óvatosan :P
HA BÁRMI KÉRDÉSED VAN KÉMIÁVAL, ÍRJ NYUGODTAN PRIVÁTBA
Köszönöm a segítséget, csütörtökön megrendeltem egy 4000Ft értékű készletet, de vegyszereket még nem, addig marad a durranógáz (HCl+Al=H2), és más egyé otthon elvégezhető kísérlet, melyeket Dr. Balázs Lórántné "Kémiai Kísérletek" című könyvében olvastam.
További szép napot, sziasztok!
A wolf orvosi műszer boltban tudsz venni eszközöket de a vegyszereket nem tudom.. Nekem azt mondták hogy fehéren a sulimból lehet rendelni, hogy ők megrendelik te meg kifizeted.. de az egyszerűbb vegyszereket tudsz venni gyógyszertárban vagy még recept nélkül meg lehetne nézni a vegyszerboltokban(azúr vegyszerbolt, VM vegyszerműszer)
Ha sikerül szólsz mert engemet is érdekel, szeretnék egy kisebb labort felszerelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!