Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mensa IQ tesztre "felszereles"?

Mensa IQ tesztre "felszereles"?

Figyelt kérdés

Uton vagyok IQ teszthez, lenne par kerdesem. Csak tollat es szemelyi igazolvanyt kell hozni? Hany kerdes lesz es mennyi idonk lesz megirni? 12 oratol 14:00ig van kiirva az idopontom, de lattom, hogy van elotte valami agytorna. Az ebben a 12-tol van benne, vagy ez a 2 ora már csak a teszt?

Elore is koszi a valaszokat, es bocsi, hogy nem irtam ekezeteket!

2015. máj. 2. 10:44
1 2
 1/15 Tengor ***** válasza:
Ha már úton vagy, akkor nem mindegy, hogy kellett-e volna vinni valami mást is? Az IQ az ilyen mindennapi problémákat, mint az előre látás nem méri?
2015. máj. 2. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem kell toll sem, sőt, szigorúan tilos azzal írni. Fogtok kapni helyette ceruzát. A teszt maga kb 30-40 perc, előtte van kötelező fejtágítás arról, hogy mit is mér az iq teszt.
2015. máj. 2. 11:00
 3/15 anonim ***** válasza:

Jah és kb 30 kérdés van és kb nehézségi sorrendben jönnek. De ezt is el fogják mondani...

Hajrá.

2015. máj. 2. 11:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Okes, koszonom szepen kedves masodik es harmadik! :)
2015. máj. 2. 11:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Mond mond el hogy sikerült.
2015. máj. 2. 11:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Elnézést, *mond majd el. :)
2015. máj. 2. 11:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Miért lett manapság ekkora divat az IQ tesztelés? Hetente jön vagy 5-10 kérdés róla... Ez lesz az új e-pénisz?
2015. máj. 2. 14:37
 8/15 A kérdező kommentje:

Szerintem nem lett rossz, bár nem tudom. Ilyenkor mindig a legrosszabbra számítok, hogy ne csalódjak, ha pedig jól sikerül, akkor nagyobb a boldogság. :)

Egyébként nem tudom, miért lett divat, ha zavar, akkor ne kattints rá. :)

2015. máj. 2. 15:57
 9/15 anonim ***** válasza:

Na hogy sikerült? Hányas lett az IQ-d? :)

Vagy még nincs eredmény?

2015. máj. 10. 23:21
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődésedet, de sajnos még nem kaptam eredményt. :)
2015. máj. 11. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!