Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Titok...

Mi a véleményetek a Titok című könyvről?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 23:07
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kemény hogy vannak olyan FELNŐTT emberek akik hisznek a homeopátiás gyógyszerekben és a Titokban. Egy szerencsetlen válaszoló vette a fáradtságot hogy észérvvel elmagyarázza,hogy ez miért baromság úgy ahogy van, de ti őt is inkább megtéríteni próbáljátok, és csak a válaszaiba belekötni,nem értelmes válaszokat adni a kérdéseire. Még jó , hogy nem a Titok és nem a homeopátiás szarok viszik előre a világot!
2010. máj. 25. 17:38
 32/40 anonim ***** válasza:

05-22 15:58-es!

Tehát nem is azt vitatod, hogy nincs igazam, csak azt mondod, hogy nem kéne elbizonytalanítsam az embereket a Titok bizonyosságában.

"Nem csak kérlek vannak olyan dolgok amiket csodának kell felfognunk!" Miért van szükségünk csodákra? A csoda az amit nem értünk és elkápráztat. De nem könnyebben tudunk érvényesülni a világban ha ismerjük hogyan is működik az? Hiszen felnőtt emberek vagyunk! A télapóban hihetünk 7-8 éves korig, de a gyerekek már retardáltnak nézik azt aki 10 évesen még hisz benne! Ez az élet rendje és ez így jó!

"És tudod el sem fogom olvasni, mert nem érdekel!" Ez téged minősít, el sem olvasod amit írtam, de leírsz! Ezek után, hogy tudjak normálisan vitatkoznom veled? Tipikus ..

ha nincs észérv akkor kezdődik a személyeskedés..

"A környezetemben ha tudnád mennyien élnek a titokkal és 1 év alatt sokszorosan javult az életük! Csak avval, hogy csodának tulajdonították az egészet és nem kezdték szétmarcangolni!" Tehát azt mondod, hogy boldogabb az az ember aki hisz a Titokban mint az aki nem hisz benne? Kétlem ... de ha így is lenne ez sem jó érv:

A részeg ember is boldogabb a józannál, mégsem mondjuk azt, hogy alkoholizmus ellen ne szólaljunk fel! Ugyanez vonatkozik a drogosokra.

"És tudod avval, hogy felfeded a Titok titkát rengeteg embertől elveszed a lehetőséget, hogy higgyen! " Azzal, hogy felfedem, hogy a Titok egy baromság, remélhetőleg megakadályozom azt, hogy butítsa magát és, hogy fanatikus legyen! Ráadásul, remélhetőleg egy csomó pénzt is megtakarít majd azzal, hogy nem veszi meg a Titok könyv ezer változatát!

"Tudod magamtól sem akarom elvenni a lehetőséget, hogy higgyek egy olyan ember miatt aki mindenben csak azt képes elfogadni ami mögött tudományosan bizonyított tények alapulnak!" Mi másban kéne hinni ami megbízható? de most komolyan... ráadásul a tudomány témakörben vagyunk.

Én személy szerint minél több olyan dologban szeretnék hinni ami igaz és minél kevesebb olyanban ami nem az.

A Titok nem az!

2010. máj. 28. 00:51
 33/40 anonim válasza:
Tudjátok mit? nekem meg az a véleményem az egészről, hogyha az ember valamit nagyon akar, és tisztában van a dolgokkal, hisz benne, hogy sikerülni fog, akkor sikerül is. persze most itt nem az ötös lóttó megnyeréséről beszélek, hanem olyan dolgokra pl. mint sikeres felvételi munkahelyre, tanfolyamra...
2010. jún. 9. 18:20
 34/40 anonim ***** válasza:
valóban, de ennek semmi köze a Titok-hoz és a Vonzás törvényéhez, ezt próbálom itt magyarázni!
2010. jún. 9. 20:33
 35/40 anonim válasza:

Meg kell próbálni tényleg optimistán felfogni az életet, abba még nem halt bele senki...azoktól meg mindig falra mászom, akik csak siránkozni tudnak, de nem tesznek érte semmit. :)

Én elismerem, hogy most olvasom a Titok című könyvet, de már hónapokkal ezelőtt eljutottam arra a szintre,hogy optimistán állok a dolgokhoz, amikor érzed azt a bizonyos tüzet bármivel kapcsolatban, na az a jó...én megtaláltam, azt amit szeretnék csinálni, amit tanulni szeretnék, s hittem benne, hogy sikerülni fog - és tessék sikerült...és ehhez semmi köze a Titoknak, mert ahogy mondtam már, csak most kezdtem el olvasni.

Abban a könyvben is, amit eddig olvastam el belőle, csak azt írják, hogy vedd pozitivan a dolgokat, tarts ki a céljaid mellett, álmodd meg őket...de szerintem ennél sokkal fontosabb, hogy gyere tisztába önmagaddal...ki is vagy valójában, s tudni fogod mi az ami kell neked.

:)

2010. jún. 9. 21:34
 36/40 anonim válasza:
100%
a véleményem titkos
2010. júl. 7. 13:37
 37/40 anonim ***** válasza:
Példuál ha van egy gyerek, akire eszméletlenül irigy vagy, akkor hosszú órákig tudsz azon fáradzoni, hogy magadban azt kívánd, hogy bárcsak ne jönne neki össze ez avyg az, aztán a végén persze mindig a gyerek jön ki belőle jól, azzal, hogy bevonzottad neki, amit akart.
2010. júl. 7. 13:41
 38/40 anonim ***** válasza:

Amúgy meg, futok még egy kört, de szerintem fölöslegesen... (annak szól, aki vagy tucatnyi válaszával igyekszik minél sértőbben fellépni azok ellen, akiket megérintett a film)

Tökre mindegy, hogy mit bizonyítasz tényekkel és mit nem!

Hülyeségnek hangozhat, de várd ki a végét...

Biztos vannak dolgok, amik téged is érdekelnek, mert a tudomány témakörben böngésztél, amikor rátaláltál erre a kérdésre.

VALAKI NEM SZERETI A TUDOMÁNYT CSAK AZÉRT, HOGY ÉLVEZHESSE MINDEN PILLANATÁT ANNAK, AHOGY ELLENKEZIK A TUDÓSOK ÁLLÍTÁSAIVAL.

Gondolom, te sem teszed ezt. Lennie kell olyan dolgoknak, amiket elhiszel nekik, kérdés nélkül, hisz ki tudja, vagy-e annyirfa okos, hogy saját magas győződj meg az igazukról. (ha szerinted igen, gondolom van otthon egy titkos laboratóriumod, és a világ legokosabb embere vagy)

EGYÁLTALÁN HONNAN FELTÉTELEZED, HOGY AMIT ÁLLÍTANAK A TUDÓSAID, AZok IGAZAK? TALÁN OTT VOLTÁL? VAGY BEAVATNAK MINDEN TITKUKBA? VALAMELYIKÜK AZ APÓSOD? ÉS NÉHA LEVISZ A TITKOS LABORATÓRIUMÁBA JÁTSZANI? NETÁN MAGAD IS EGY VILÁGHÍRŰ TUDÓS VAGY?

Kétlem.

Akkor meg? Ha te elhiszed az agykontrollos dolgokat, hagyd, hogy mi elhiggyük ezt. Ha észrevetted, téged senki sem próbált meg letéríteni arról az útról, hogy ne higgy többé az agykontrollban.

Higgy, ha akarsz!

Miért olyan biztos, hogy amit a te tudósaid állítanak, azok igazak? Mint mondtam, nem tudsz meggyőződni róla, hanem fogod magad és elhiszed, még sem tudod bebizonyítnai, hogy egytől egyig, minden szavuk igaz lenne.

A LÉNYEG: HA TE ELHISZED AZT? AKKOR MI HAGY HIGGYÜK EL EZT!

Köszönöm!

2010. júl. 22. 13:48
 39/40 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Amúgy meg, az is mindegy, miben hiszel!

newm kell mindent alátámasztanod, hogy elhiggyék az emberek! Gyanítom, hogy nem akarnak átverni hatmilliárd embert.

De ha mégis! Gondolod, hogy a párszázezer vagy pármillió tudósból egy sem lázadna, hogy hírnévre tegyen?

Ne röhögtess!

2010. júl. 22. 13:52
 40/40 anonim ***** válasza:

07-22 13:48-es

* Egyetlen mondatomban sem írtam azt, hogy hiszek az agykontrollban.

* Ha van kedved hinni a vonzás törvényében akkor higgy benne, de ne kezeld tudományos elméletként.

* Nem mindent hiszek el amit a tudósok mondanak, pl. amikor az Univerzum kialakulásáról van szó akkor úgy szoktam fogalmazni, hogy "a tudósok azt mondják, hogy ..."

* a többit meg azért hiszem el mert logikus és ellenőrizhető, valamint összhangban van a többi tudományos elmélettel amit elhiszek

* ha már ennyire ironikus választ akarsz írni rólam, akkor legalább írd helyesen magyarul!

2010. aug. 5. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!