Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a könyvről?

Figyelt kérdés

[link]

A kutyakiképzőnknek adnánk ajándékba. Szerintetek jó ötlet?

2011. okt. 26. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen! Jó kis könyvnek tűnik.
2011. okt. 26. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó :)
2011. okt. 26. 18:31
 3/8 Akiteki ***** válasza:
100%
Én is kérek!!! :))
2011. okt. 26. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt a kezemben ez a könyv, de nekem nem tetszett. Olyan zavaros, összefolynak benne a dolgok meg csak fajtaleírások vannak benne, nekem annyira nem jött be, vannak ennél jobbak is.

Amúgy nem tudom mennyire jó ötlet kutyáknak szóló könyvet adni kiképzőnek, nem hiszem, hogy sok újat mondana neki, de ti dolgotok.

2011. okt. 26. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Pont azért választottuk ezt a könyvet, mert nem kiképzésről szól. Nem adhatok neki regényt, receptkönyvet stb., hisz nem ismerem annyira. És ő a kiképzőnk ezért gondoltuk jó témának a kutyákat. És mert ez tényleg nem a klasszikus kiképzésről szól.

De várok jobb ötleteket is.

Amúgy szerintem emellett maradunk. Itt is 4:1 arányban még vezet.

2011. okt. 26. 20:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Akiteki! Örülök hogy neked tetszene.
2011. okt. 26. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki olvasni szeret, azt hiszem, örül minden nyomtatott betűnek. Ráadásul kutyás könyv, tehát az érdeklődési körébe bele kell, hogy férjen.
2011. okt. 26. 22:38
 8/8 Akiteki ***** válasza:

Nem tudom, hogy tetszene-e, még nem olvastam. De minden kutyás könyvet el bírok olvasni. :))

Tegnap vettem egy szuper könyvet. Igaz nem nekem, ajándékba. De előtte elolvastam. Akinek kisgyereke van, egy remek olvasmány: Kis gazdik nagy kutyáskönyve.

2011. okt. 26. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!