Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Titok...

Mi a véleményetek a Titok című könyvről?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 23:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Nem tudok többet segíteni! Olvasd el a könyvet, amiben 200 oldalon keresztül próbálnak meggyőzni, vagy a másfél órás filmet, és ha mindkettőn túlvagy, én sem tudok már többet hozzátenni!:)

De ha ez a kettő sem segít, csak anyi kell, hogy megpróbálsz hinni benne, egy jobb élet reményében! (most szépen fogalmaztam:)

Aztán meglátod, ahogy előbb - utóbb sikerülnek a dolgaid, már nem csak színjáték lesz. Hinn9i fogsz benne úgy, akárcsak én.:)

Szerencsés napot:)

2010. márc. 18. 19:56
 22/40 anonim ***** válasza:

Tehát semmilyen észérved nincs arra, hogy ez a cucc tényleg működik. Gyakorlatilag azt írod, hogy addig olvassam a könyvet és addig nézzem a filmet amíg el nem hitetem magammal amit ott írnak, mondanak.

Tudod, ezzel a logikával "érvel" a vallások 90 %-a, kezdve a keresztényektől, a mohamedánokon át a szcientológusokig. Ez sem más.

Térj meg a Kvantum Tehén vallására!

Olvasd el az evangéliumot, amiben 60 oldalon keresztül próbál meggyőzni, hogy miért csak ez a vallás működik.

Ha nem elég a könyv, akkor próbálj meg hinni benne, egy jobb élet reményében! (most én is szépen fogalmaztam:))))

Aztán meglátod, ahogy előbb - utóbb sikerülnek a dolgaid, nem fogsz már badarságokban hinni csak a Kvantum Tehén világosságában, már nem csak színjáték lesz. Hinni fogsz benne úgy, akárcsak én.:)

Üdv!

Minden jót!

2010. márc. 18. 22:14
 23/40 anonim ***** válasza:

Nem térek rá semmilyen vallásra!

A Titok könyv érintett meg, és hű maradok hozzá:)

2010. márc. 19. 07:33
 24/40 anonim válasza:
hülyeség
2010. máj. 10. 18:22
 25/40 anonim válasza:

itt aztán van vélemény!:D

Nekem ez tetszett közülük a legjobban: "de ha nekem nem hiszel akkor olvass wikipédiát: ..."

Wkipedia, a szabad enciklopédia.

erről ennyit:D

amúgy a kérdésre válaszolva, szerintem az alapja jó a filmnek, de néhol már túlzás

üdv:)

2010. máj. 19. 14:35
 26/40 anonim válasza:
46%

Jesszusom.. Erre most mondhatnék valamit, de nem fogok! A sok észérv.. A hit már kiskorotokba elveszett bennetek. (Ezt most kifejezetten annak a hozzászólónak postázom, aki annyira szeret mindenkit kioktatni a k. nagy tudásával)

Itt nem a vonzás törvényéről vagy bármi kulináris agytröszt elvont matematikai képletéről!

Hanem arról, hogy mennyire vagy képes bízni saját magadba! Agykontroll az egész!

A hit tudományosan bebizonyított, észérvekkel definiálható érzés??

Kit érdekel?!

Senki sem halt még bele az optimizmusba és egy kis fantáziálásba! Az egyén aki ezt alkalmazza fejleszti az önmagába vetett bizalmát! Könyörgöm ebbe mi vitatkozni való van.. És ti is csak a tagadásokkal és a nemekkel foglalkoztok! Időpocsékolás!

Akinek nem sikerül, az soha nem is akarta igazán, hogy sikerüljön! Erre csak ezt tudom mondani.. :)

2010. máj. 19. 22:44
 27/40 anonim ***** válasza:

"Wkipedia, a szabad enciklopédia.

erről ennyit:D " a wikipédiát ellenőrzik egyetemi professzorok, fel van tüntetve, hogy melyik oldal van átnézve és melyik nem. nézz utána!

"A hit már kiskorotokba elveszett bennetek. " a télapóban már rég nem hiszek, ha te igen akkor bocs.

"(Ezt most kifejezetten annak a hozzászólónak postázom, aki annyira szeret mindenkit kioktatni a k. nagy tudásával) " bocs hogy nem szeretem, ha a tudomány kategóriában áltudományt akarnak nekem bizonygatni.

"Itt nem a vonzás törvényéről vagy bármi kulináris agytröszt elvont matematikai képletéről! " ennek a mondatnak nincs állítmánya. "van szó" hiányzik belőle.

"Senki sem halt még bele az optimizmusba és egy kis fantáziálásba! Az egyén aki ezt alkalmazza fejleszti az önmagába vetett bizalmát! Könyörgöm ebbe mi vitatkozni való van." semmi bajom nincs az optimizmussal! az ég világon semmi! legyen mindenki optimista ha úgy van kedve! a vonzás törvényével van bajom amit a "Titok" könyv és film állít, tudományos tényként akar elfogadtatni, pedig nagyon nem az. Ezzel van bajom! De ezt le is írtam!

"Akinek nem sikerül, az soha nem is akarta igazán, hogy sikerüljön!" miért? neked bejött minden törvényszerűen?

te nem azzal foglalkozol, hogy hogyan működik a világ, hanem azzal, hogy hogyan szeretnéd, hogy működjön. Ez a nagy különbség. A tudomány az előbbit teszi.

2010. máj. 19. 23:31
 28/40 anonim válasza:
LOL látod már megint..
2010. máj. 20. 09:01
 29/40 anonim ***** válasza:

09:01

Ne haragudj, de te még egyetlen érvet sem mondtál, sőt .. el sem olvastad azt amit én írtam, ha pedig elolvastad akkor nem sikerült helyesen értelmezned.

2010. máj. 22. 15:52
 30/40 anonim válasza:
Nem csak kérlek vannak olyan dolgok amiket csodának kell felfognunk! És tudod el sem fogom olvasni, mert nem érdekel! A környezetemben ha tudnád mennyien élnek a titokkal és 1 év alatt sokszorosan javult az életük! Csak avval, hogy csodának tulajdonították az egészet és nem kezdték szétmarcangolni! És tudod avval, hogy felfeded a Titok titkát rengeteg embertől elveszed a lehetőséget, hogy higgyen! Mert ezt a kérdést nem 30 ember olvassa.. A válaszokkal együtt! Tudod magamtól sem akarom elvenni a lehetőséget, hogy higgyek egy olyan ember miatt aki mindenben csak azt képes elfogadni ami mögött tudományosan bizonyított tények alapulnak!
2010. máj. 22. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!