Valaki tud ja hogy ki ez?
Ezeket a képeket a padláson találtuk. 3 db képet egy lyukban voltak. A fakeret ugyan olyan mindegyiken és a festő valamilyen: A.Asti vagy mi. Mi vagyunk az 5. generációja ennek a hátnak vagyis fogalmunk sem lehet hogy kié lehettek a képek. Valaki esetleg tudja hogy ki van a képen mármint azon amelyiken egy göndör hajú nő van és kb. mikor festették őket meg ki lehet ez az A.Asti?:) A válaszokat előre is köszönöm!
képek: [link]
2. Mária
3. Krisztus
Az 1. nek semmi köze a valláshoz de nagyon ismerős
Én egy költő feleségére vagy Madam La Pompedure gondolnék
A Google szerint Angelo Asti olasz festőművész (1847 - 1903). Az általad feltöltött képeket (természetesen?) nem találtam, de más képeit igen:
Mondjuk, nekem túl jó állapotúaknak tűnnek a képeid a feltételezett korukhoz képest, meg hogy milyen körülmények között voltak... :O
No, mindegy, a lényeg, hogy ha valóban Asti-képek, akkor elég értékesek lehetnek. Találtam egy oldalt:
De szerintem érdemes alaposan körülnézni, ha el akarjátok adni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!