Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valaki tud ja hogy ki ez?

Valaki tud ja hogy ki ez?

Figyelt kérdés

Ezeket a képeket a padláson találtuk. 3 db képet egy lyukban voltak. A fakeret ugyan olyan mindegyiken és a festő valamilyen: A.Asti vagy mi. Mi vagyunk az 5. generációja ennek a hátnak vagyis fogalmunk sem lehet hogy kié lehettek a képek. Valaki esetleg tudja hogy ki van a képen mármint azon amelyiken egy göndör hajú nő van és kb. mikor festették őket meg ki lehet ez az A.Asti?:) A válaszokat előre is köszönöm!

képek: [link]

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 2. 10:38
 1/2 Armand B. ***** válasza:

2. Mária

3. Krisztus

Az 1. nek semmi köze a valláshoz de nagyon ismerős

Én egy költő feleségére vagy Madam La Pompedure gondolnék

2015. jan. 2. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:

A Google szerint Angelo Asti olasz festőművész (1847 - 1903). Az általad feltöltött képeket (természetesen?) nem találtam, de más képeit igen:

[link]

Mondjuk, nekem túl jó állapotúaknak tűnnek a képeid a feltételezett korukhoz képest, meg hogy milyen körülmények között voltak... :O

No, mindegy, a lényeg, hogy ha valóban Asti-képek, akkor elég értékesek lehetnek. Találtam egy oldalt:

[link]

De szerintem érdemes alaposan körülnézni, ha el akarjátok adni őket.

2015. jan. 2. 11:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!