Hitler zsidó volt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 15:07
11/152 anonim válasza:
Eva zsidó volt, úgy ismerte meg,hogy dolgozott egy kis boltban,és belépett az a szégyentelen! Volt vagy 20 év közte. Emellett Evát megcsalta az a mocskos a saját unokatestvérével,amiért Eva öngyilok akart lenni. Azért a "szép" férfiért.......Szerintem ő maga nem volt zsidó, csak egy olcsó szobafestő!
12/152 A kérdező kommentje:
Nem bántani akartam de tényleg félig zsidó volt
Jah és nemérdekel hogy ki volt még zsidó rajta kívül.
2010. febr. 3. 17:25
14/152 A kérdező kommentje:
Okot mondjál rá ne csak vágd rá hogy nemvolt az,mert oda vagy azért a szadista g*ciért
2010. febr. 3. 18:34
15/152 anonim válasza:
nyugi már. nyolcadikas vagy, igaz?
attól, hogy valaki nem zsidó, még nem lesz jó ember vagy több.
figyi: Nem vagy zsidó.
De ettől még nem tartalak valami sokra ilyen intelligenciával:D
16/152 anonim válasza:
Ha már az egész világháborút meg minden más ezzel kapcsolatos bűnt Hitlerre kenünk csak azért, mert sok akkori szemétláda még mindig él valahol büntetlenül, attól még nem kéne kitalálni, hogy még zsidó is volt.
Ha a katolikusokat írtotta volna ki, akkor katolikus lenne, elhiszitek?
17/152 A kérdező kommentje:
Ennyire hülyevagy bmeg? Olvasd vissza...Nem csak úgy kitaláltam(tuk) ezt az egészet, hanem van rá bizonyíték.EGY SZ*RHÁZI ZSIDÓ VOLT
nem azért írtam mert írtotta őket pff..-.-"
2010. febr. 3. 22:54
18/152 anonim válasza:
Hallod, mutass nekem egyetlen BIZONYÍTÉKOT, hogy zsidó volt. Nincs ilyen. Spekulációk vannak, agymenések különböző honlapokon vannak (közvetlenül a foton öv és a maják mellett, nagyon hiteles), bizonyíték egy se. De egyébként nem értem, mit akarna ezzel mondani valaki? Mit jelent? Engem nem érdekel, hogy zsidó volt-e vagy sem, de nem hiszem, hogy nekem kéne bizonyítani, amikor TE állítodm, hogy az. Mellesleg szadista? Ez is honnan jön... hallod, nagy homály van a fejedben.
19/152 anonim válasza:
de ha a zsidók szerinted sza.rháziak, akkor miért haragszol ennyire hitlerre? bocs, tényleg nem értem:D
20/152 anonim válasza:
Az a zsidó, aki gyakarolja az izraelitizmust. Pl. nekem mondjuk buddhista az apám, és iszlám az anyám, attól még lehetek zsidó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!