Volt benne valami. Rengeteg zsidó tábornoka is volt. Sőt kb 2000 zsidó tudóst mentettek ki az USÁba a Project Paperclip keretén belül a 2.vh után akik agykutatással és hajtóművekkel, különböző titkos katonai műveletekben dolgoztak. Ld: Dr Mengele-Dr. Green stb.
Az egész történelem hamis, amit tanitanak..
2010. dec. 2. 22:03
3/21 anonim válasza:
Nem tisztem "védeni" Hitlert, de a nagyapja nem volt zsidó, ugyanis a gräzi zsidókat elüldözték a 15. században, és egészen az 19. század végéig (tehát jóval a nagyapja halála utánig) nem jöhettek vissza. Többet olvashatsz erről az angol wikin.
2010. dec. 2. 23:05
4/21 anonim válasza:
Még annyit, hogy a Paperclip hadművelet során kimentettek között nem volt zsidó.
2010. dec. 2. 23:06
5/21 anonim válasza:
Dehogy volt zsidó, egyszerű propaganda ennek a terjesztése, mint ahogy annak is, hogy Hitler szobafestő volt, meg perverz, meg őrült, meg idegbeteg, stb. Ahogyan én tudom, 1939-ig, a háború elejéig viszont tényleg voltak zsidó katonai vezetők a Harmadik Birodalomban, de aztán nem találta megbízhatónak őket, és leváltotta a nagy részüket.
2010. dec. 3. 15:11
6/21 anonim válasza:
"Nem tisztem "védeni" Hitlert, de a nagyapja nem volt zsidó..."
Remek. Ha nem volt zsidó, az védelem, az enyhítő körülmény.
2010. dec. 3. 17:57
7/21 anonim válasza:
Hitler egy homoszexuális zsidó volt, akinek hiányzott az egyik heréje, a sátánnal rakatta magát hetente háromszor és minden péntek délután az ufókkal römizett.
Vagy csak rossz a sajtója.
Szerintem inkább az ufós.
2010. dec. 4. 00:47
8/21 anonim válasza:
15:11
Szerintem azért az nem lehet más, csak őrült, aki a Stauffenberg-merénylet után a gyanúsítottját (nem Stauffenberget, őt lelövik) egy zongorahúrral akasztatja fel, levideóztatja, majd minden nap megnézi...
2010. dec. 6. 02:03
9/21 anonim válasza:
Ha jol tudom Hitler felesege volt zsido es o is kerte hogy oljek meg a zsidokat, mert neki nem tetszet a sajat nepe.
2010. dec. 6. 15:26
10/21 anonim válasza:
Nem volt zsidó, ezt csak Hans Frank, Lengyelország volt náci kormányzója (és hóhéra) állította az emlékirataiban. Részletesebben itt:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!