FONTOS! Mit jelent a 6 ágú csillag (Zsidó csillag)?
Én se tudom a teljes hátterét, de a tanár ezen úgy kiakadt......szól majd az of-mnek aki majd az EGÉSZ osztály elött elmondja hoh én mit tette.
Nem az volt a szándékom hoh most csak 6 ágút rajzoljak.........
A tanárodnak is mondd el, hogy nem tudod, hogy mit jelent. Azért büntetni meg valakit, mert olyat tesz, amiről nem tudja, hogy rossz, az elég nagy pedagógiai melléfogás, amit a tanárod ezek szerint el is követett.
Nincs semmi rossz sztem amúgy a 6 ágú csillagban. Ez van Izrael zászlaján. És akkor? Más nemzet zászlaján meg pl. madár meg mittudomén mi van.
Erről volt szó?:
Szerintem, ha így felrajzoljátok, akkor nem lett volna semmi baj, főleg ha megkéritek, hogy próbálja meg elképzelni a valóságban (mármint 3D formában).
katolikus suliba jársz? legközelebb fordított ötágút (pentagram) rajzolj!XD
Hát, a 6 ág eredetileg egy körforgást jelent: feltámadt, megdicsőült, messiás, úr, megváltó, meghalt
De más források szerint 6 nevet: Gyurcsány, Strauss-Kahn, Kun Béla, Presser, Berkowitz, Ábrahám
Személyes tanácsom, hogy próbáld meg kiengesztelni a tanárodat, és rajzolj neki egy horogkeresztet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!