Hitler zsidó volt?
Első: kérdezte, nem állította :D
Amúgy állítólag volt zsidó vonatkozása, bár nem biztos, de az biztos, hogy a szerelme zsidó volt (már amennyire hinni lehet az ilyen "pletykáknak")
2. válaszoló
Nemhiszem hogy szeretőej zsidó volt,mivel azért utála (is) ennyire a zsidókat mert apja vagy annyja de szerintem apja az volt és otthagyta őket meg bántalmazta.Rossz ygerekkora volt emiatt meg persze nem csak ezért írtotta őket.De félig zsidó volt töritanárom is mondta meg hitlerröl könyvbe is bennevan
"Nemhiszem hogy szeretőej zsidó volt,mivel azért utála (is) ennyire a zsidókat mert apja vagy annyja de szerintem apja az volt és otthagyta őket meg bántalmazta"
Ebben tévedsz.
Arról vitatkoznak, hogy ki volt a valódi apja, de az tény, hogy a nevelőapja korán meghalt és a kis Adolfnak egyedül kellett boldogulnia.
A zsidókat pedig azért utálta, mert Bécsben velük volt körülvéve és a zsidóknak jól ment, neki meg nem.
A későbbiek során pedig mert kapóra jöttek a német dőrdöfés elmélethez. Ennyi.
Arról én sem hallottam, hogy Eva Braun zsidó lett volna, de ki tudja.
És azt is rebesgetik, hogy Hitlernek is voltak zsidó ősei, úgyhogy kedves első válaszoló, előbb nézz utána a dolgoknak mielőtt lehülyézel valakit!
L
Nah... magyarországi "töritanárok" meg könyvek zsidóügyben baromira hitelesek tudnak lenni!!!
Azt meg, hogy Eva Braun zsidó volt-e, magad is meg tudod ítélni:
Most eszembe jutott egy kevésbé a kérdéshez, annál inkább a kis románchoz fűződő Kurt Vonnegut idézet:
(Eva Braunnak...) "az egyetlen bűne az volt, hogy megengedte egy szörnyetegnek, hogy a szülőcsatornájába ejakuláljon. Ilyesmi gyakran megtörténik a nőkkel." ( :
Egyébként Hitler valószínűleg félig zsidó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!